Kuvaus

Percy Jacksonin isä on kreikkalainen jumala.

Tosin Percy saa tietää tämän vasta 12-vuotiaana, eikä sitä ole helppo käsittää. ”Mitä ihmeellistä minussa muka oli? Lukihäiriöisessä, yliaktiivisessa pojassa, jonka todistuksen keskiarvo oli kuusi ja joka oli erotettu koulusta kuudennen kerran kuudessa vuodessa.”

Onneksi äiti on sentään ihan tavallinen. Toisaalta jos isä on jumala ja äiti ihan tavallinen, niin mitä Percy itse on? Puolijumala? Onneksi Percy ei ole yksin, sillä Olympoksen jumalilla on paljon lapsia tavallisten kuolevaisten kanssa. Percy pääsee tutustumaan muihin kesäleirillä, jota vetävät kentauri Kheiron ja viininjumala Dionysos.

Jumalten valtakunnassa ei kuitenkaan ole kaikki hyvin, sillä joku on varastanut taivaan jumala Zeuksen salaman. Zeus syyttää varkaudesta veljeään Poseidonia, ja jumalat ovat sodan partaalla. Ja kukapa muu kuin Percy Jackson saa tehtäväkseen etsiä ja palauttaa kadonneen salaman... Onneksi Percyn ei tarvitse suorittaa mahdotonta tehtävää yksin vaan hän saa kumppaneikseen Annabethin ja satyyri Groverin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 4 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 75 vrk 4 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.