Kuvaus

[W1119]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos "ULTIMATE RÖTÖSTEN / KUSETUSTEN diggareille.

LUE TÄMÄ OPUS JA SAAT AIKA TARKKAA KUVA SIITÄ MITEN KUMMOLA ja HARKIMO KÄTYREINEEN OVAT RÖTÖSTELLEET VIIME VUODET. MYÖS ns. JULKISIA VAROJA KÄYTTÄEN, SEKÄ TÖRKEÄSTI MITÄÄN KEINOJA KAIHTAMATTA KAMMENNEET IHMISIÄ POIS EDESTÄÄN / TYÖPAIKOILTAAN.

TÄÄ ON HEVII SHITTII - ET IHMETTELE ENÄÄ YHTÄÄN MIKSI KUMMOLA YRITTI KAIKIN KEINOIN ESTÄÄ TÄMÄN TEOKSEN JULKAISUN.  KUMMOLA ON ROSVO ISOLLA R:llä. :-)
 

Pentti Sainio: KUMMOLAN KÄÄNTÖPIIRI 

URHEILUVIIHTEEN KULISSIEN TAKAISTA PELIÄ.

Jääkiekko on raju peli, mutta vielä hurjempaa on kulisseissa, talouden ja politiikan otteluissa. Mitä salaisuuksia kätkeytyy kaukaloihin, Hartwall Areenalle ja Jokereihin? Kuka käärii miljoonat, ja onko mukana julkista rahaa? Kirja on monivuotisen selvitystyön tulos.

Näkyvin suomalainen urheiluviihteen vaikuttaja on kokoomuslainen poliitikko ja liikemies Kalervo Kummola, Raisiossa syntynyt ja Australiassa varttunut innokas reserviläinen. Hänen vanavedessään on purjehtinut bisnesmies Hjallis Harkimo, äitinsä puolelta rikkaan Hackman-suvun jälkeläinen.

Kummolan kääntöpiiri kertoo liikemiesten ja poliitikkojen käänteistä, joiden avulla Kummolan aikoinaan luomat jokeribisnekset siirtyivät kesällä 2013 venäläisten hallintaan, laajenevan KHL:n vaikutuspiiriin.

Urheiluviihde on pienten piirien rahapeliä, jonka rahavirrat usein halutaan kätkeä suurelta yleisöltä lukuisiin eri yhteisöihin. Monien organisaatioiden hämähäkinverkot on rakennettu hämärtämään rahavirroista hyötyjät. Sisäpiirit vaikuttavat monisäikeisillä operaatioilla mediassa, politiikassa ja urheiluviihteessä.

Jääkiekon MM-kisat Suomessa ovat olleet se suuri rahasampo, jolle pieni sisäpiiri on perustanut liiketoimiensa tukijalan. Lisärahoitusta saadaan verovaroista, myös Suomen Jääkiekkoliiton ja Jääkiekkosäätiön avulla.

Kirja on tutkivan toimittajan Pentti Sainion monivuotisen selvitystyön tulos.

Into Kustannus Oy

Jelgava Printing House, Latvia 2015

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 21 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 26 vrk 21 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.