Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD+kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. DINGO - YSTÄVÄ VAI VIHOLLINEN?  2001 Natural Killers, Pedot lähikuvassa. DVD-levy ja 24-sivuinen kirjanen. Filmin kesto noin 50 min.

Australian dingot ovat rajuja, älykkäitä ja kekseliäitä petoja. Niiden uskotaan olevan viimeinen elossa oleva lenkki suden ja kesykoiran välillä. Dingolla on kurja maine, jonka vuoksi monet ihmiset vainoavat sitä. Joissakin Australian osavaltioissa sitä pidetään haittaeläimenä, joka on tavattaessa ammuttava. Elokuvassa nähdään dingopariskunta Marla ja Mango pentujaan hoitamassa. Samalla saamme käsityksen lajin hyvistä ja huonoista puolista. Katso elokuva ja mieti, onko dingo sinun mielestäsi ystävä vai vihollinen?

 

3. BENGALINTIIKERI. PEDOT LÄHIKUVASSA 3. 2001 Natural Killers. DVD-levy ja 24-sivuinen kirjanen. Filmin kesto noin 50 min.

Tutustu kauniisiin ja kauhua herättäviin tiikeripetoihin, jotka hiiviskelevät pitkin Bengalinlahden mangrovemetsiä ja luovat kauhua kaikissa alueen asukeissa. Luontokuvaaja Mike Herd osoittautuu sekä taitavaksi että rohkeaksi etsiessään näitä vaikeasti lähestyttäviä eläimiä ja taltioidessaan ne ensi kertaa filmille. Ainutlaatuiset otokset antavat kiehtovan kuvan kahden tiikeriperheen elämästä ja vievät katsojan henkeäsalpaavan lähelle tätä valloittavaa olentoa.
Natural Killers - Petoeläimet lähikuvassa esittelee luonnonvaraisia eläimiä ja niinpä elokuvassa voi olla kohtauksia, joissa eläimet käyvät rajuja kamppailuja. Joidenkin vanhempien mielestä ne eivät ole kaikkein pienimmille lapsille sopivaa katsottavaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.