Kuvaus

PAUL OXLEY´S UNIT oli 1980-alussa Suomessa toiminut popyhtye. Se oli luultavasti Suomen suosituin yhtye kesästä 1981 syksyyn 1982. Yhtyeen laulusolisti ja lauluntekijä oli manchesterilainen Malcolm Campbell, taiteilijanimeltään Paul Oxley. Kosketinsoittaja oli toinen britti, Brian Hammond, joka ei vielä ensisinglellä ollut mukana. Muut yhtyeen jäsenet olivat tammisaarelaiset Ulf Enberg (kitara), Kjell Ekholm (basso) ja Janne Romberg (rummut).

Aluksi nimellä Paul Oxley's Radio toimineen yhtyeen ensimmäinen single Another Heartbreak/The Judge and the Jury sai mukavasti radiosoittoa vuonna 1980, mutta varsinainen menestys alkoi kesän 1981 keikoilta ja alkusyksystä ilmestyneellä esikois-LP:llä Living in the western world.  Levyn melodinen ja energinen pop iski suomalaisen nuorisoon platinalevyn verran, myynti yli 60 000 kappaletta. Suurimpia menestyskappaleita olivat "Spanish Bars", "Terry's Inside" ja nimikappale.

Tässä on myynnissä yhtyeen toinen, sekin kultaa myynyt levy BOTH SIDES OF THE EQUADOR, joka ilmestyi v. 1982. Sen suurin hitti oli CAMERA CAMERA.

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimitusmaksu huutopakettina 6,85 euroa. Useampikin LP-levy/CD kulkee samalla toimitusmaksulla. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita: 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

A-PUOLI:

 1  Camera Camera

2  Listen to Paris

3  More Than Lovers

4. Talk But Don't Touch                                                                                                    

5. The wind on the water

B-PUOLI:

 1  Just Outside America

2. Tears among the flowers

 3  The beat of your heart

 4  Television

  5   Truth is Like A Knife

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 13 h 51 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,50 € Sulkeutuu 1 vrk 13 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.