Kuvaus

Lasinen paperipaino oli ennenmuinoin ihan jokaisessa toimistossa, ikkunoita avattiin ja paperit eivät saaneet lennellä ympäriinsä. Vuosina 1910-1920 oli lasinen paperipaino suurta muotia.
Tämän halkaisija on 83mm ja korkeus eli paksuus on 23mm. Paino 240g. Keskellä on valokuva vuodelta 1913? Leipzig kaupungin lähellä olevasta 91m korkeasta Kansojen Taistelu muistomerkistä, Euroopan korkein sota taistelumuistomerkki!  Valokuvassa voi hyvin eroittaa jättiläismäisen monumentin portilla textin :
GOTT MIT UNS  = Jumala kanssamme. Paperipaino on vanha.

Itse monumentin sisällä on graniitista hakattuja soturihahmoja valvomassa suurta pronssista hautakilpeä, jonka alla lepäävät ne 130,000 uhria, jotka jäivät tantereelle. Ranska yritti ottaa yliotteen koko Euroopasta ja  alistaa sen valtansa alle, Ranskaa johti diktaattori Napolen.  

Euroopan vapautta puolustivat Preussi (Saksa) Itävalta, Venäjä ja Ruotsi....jälkinmäinen tosin hyvin pienellä sotilasmäärällä.
A30AP208 paperipaino lasia kuva vuodelta 1913, kun sata vuotta oli jo kulunut Euroopan ratkaisevasta taistelusta, rakennettiin tämä iso massiivinen muistomerkki....  Yhdistelen huutoja, samassa paketissa myös muuta tavaraa.
Hieman taustatietoa ja sotahistoriaa juuri tähän kohteeseen liittyen, aivan omasta päästäni, toki faktaa. 

Oliko koko Euroopan tulevaisuus vaakalaudalla,   kansoille vapaus vai orjuus ?
Elettiin vuotta 1813 ja hyvin voitokas sotapäällikkö oli alistanut monia maita tahtonsa alle, miehen nimi oli Napoleon.  Sotilaita rupesi kasaantumaan lähelle Saksan LEIPZIG kaupunkia. Kaikenkaikkiaan saapui sinne sotilaita 400,000 miestä. Ranskan ja sen liittolaisten armeijan vahvuus oli 170,000 miestä, mutta vaikka he olivat väsyneitä, olivat he ehdottomasti yksi sen ajan parhaista armeijoista. Napoleon jopa aliarvioi vastustajansa, vihollisina olivat joukot :  Itävalta, , PREUSSI  (Saksa siis) RUSSE eli Venäjä, RUOTSI  ( tosin pieni sotajoukko) ja näiden Napoleon vastustajien  yhteensä laskettu sotilasmiesmäärä oli ylivoimainen Napoleon miehiin nähden.
Alkoi kolme päivää kestävä lopullinen taistelu, kyseessä on meidän oma vapaa Eurooppa, huusivat saksalaisen Blücherin joukot ja antoivat aseidensa piippujen laulaa.  Taistelu oli pahin, mitä maailma oli sitä ennen nähnyt, (ainakaan Euroopassa) ja kaatuneita jäi makaamaan Leipzig lähimaastoon 130,000 ruumista !  Haavoittuneita ei autettu, jos mies ei päässyt liikkumaan itse, oli edessä kylmä  pitkä yö ja hidas kituva kuolema taistelukentällä.
Napoleon sai rajusti kokea tappion ja hän lähti pakenemaan, oli selvää, että Ranska oli lopullisesti poissa pelistä ja vapaudesta iloitsivat Preussi, Itävalta, Venäjä ja Ruotsin kruununprinssi. Napoleon yritti vielä myöhemmin paluuta sotatantereelle
,mutta Waterloo ei ollut se ratkaisun paikka, vaan tappion niitti lyötiin puolittain kiinni jo täällä Leipzigissa! 

Vieraile tässä mahtavassa sota taistelu monumentissa ja käy sen sisällä. Kauheaa ja järkyttävää, silloin sentään Euroopan sotapäälliköt olivat itse mukana taistelussa, eivätkä kyyhöttäneet piilossa jossain hallituspalatsissa ja jakaneet käskyjä muille. 

Vuonna 1813 olivat miehet miehiä ja sotilaita, sotapäälliköt  katsoivat  itse vihollista silmiin antaessaan miekan, keihään tai tykinputken tehdä työnsä. Muista, Napoleon oli jo ennen Leipzig taistelua  kokenut vilua ja nälkää aivan loputtomilla Venäjän laakeilla aroilla.  Venäjän horisonttiin asti ulottuva aava aro ja kova tuuli, pakkanen, lumi ja taudit olivat tiputtaneet heidän sotahalut minimiinsä. Venäjänmaa on armoton. Sanoma oli  lyhyt ja selvä, vihollisretket  Venäjälle ei kannata . 

Napoleon oli päässyt  Moskovaan, mutta kaupunkilaiset eivät olleet mitään lepsuja pelkureita, vaan he polttivat itse kaupunkinsa, jottei Napoleon saanut suojaa pakkassäässä. Pirullinen temppu ja suuri isänmaanteko, polttaa oma kotitalo mieluimmin, kuin antaa sen suojella vihollista.  Olisiko suomalainen ollut näin isänmaanystävää ja  ollut valmis uhraamaan kotitalonsa kovan pakkassään keskellä? 

Miksi tämä jättiläis sota monumentti on Suomessa huonosti tunnettu? Waterloo muistomerkki kukkula Belgiassa jopa tunnetaan paremmin, olen vain kerran käynyt  siellä.  Ehkä syy on se suomalaisten sairaaloinen hinku sanoa olevansa länsimaalainen, vaikka asuu enemmän idässä kuin Puola. Siksi tunnemme jopa Amerikan intiaaninen murhapaikkoja paremmin, kuin oman lähi- Euroopan tärkeimpiä taistelu-historia paikkoja .......missä ratkaistiin koko Euroopan vapaus....ja ilman apujuokkoja alusmaista tai Atlantin takaa.

Juuri esitellään Amerikan tekemään Napoleon filmiä, mikä haluaa antaa mielikuvan, Napoleon oli naisiin menevä ja Waterloo taistelun voitti britit...saksalainen lehti Compact 1/2024 kirjoittaa , että elokuva todistaa jälleen kerran, etteivät jenkit ymmärrä sitten mitään koko Euroopasta...heidän historia lienee likaisista alushousuista sepitettyä tarinaa, ei vähääkään siitä suuresta karismasta , rohkeudesta mitä Napoleon edusti.  Elokuva "unohtaa" koko Leipzig taistelun ja sen 130,000 kuolonuhria, koska voittajat olivat saksalaisia ja venäläisiä, vaikka juuri täällä  Napoleon ensikerran hävisi. Elokuvassa on useita historian virheitä, se suorastaan vääristää tosi historiaa. 

Kohde on Löbau Saksa. Huuda mukaan myös jotain muuta?
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen pankin tilille

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÃ?" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÃ?N, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa konkreettista voidaan hyvin usein tehdä!  
 

Julkisia vastauksia kysymyksiin, arvoisilta huutonet jäseniltä:

Kiitos mielenkiinnosta, kyllä se jättiläismäinen korkea sota taistelu monumentti seisoo kyllä yhä lähellä LEIPZIG kaupunkia. Kannattaa mennä silloin,kun sisälle pääsee katsomaan tätä modernin Euroopan "taistelujen äitiä" . En tiedä, miksi se on monelle suomalaiselle tuntematon.

Leipzig kaupungin asukkaat itse arvelevat, että syy piilee siinä, että muistomerkki oli yli 60 vuotta Euroopan sosialistisella/ kommunistisella puolella ja siksi ei yksikään tieto mennyt länsimaiden uutisointiin, paitsi jos tapahtui jotain negatiivista. Länsimaiden uutisissa  ei yleensä positiivista uutista DDR valtiosta saanut lukea. 
Kun keskustelee arabiaa, venäjää tai vaikka ranskaa äidinkielenään puhuvien kanssa, on heillä jo usein aivan eri tietoa maailman tapahtumista, toisinaan paljon laajempi ote ja asenne moneen tapahtumaan, kuin mitä anglosaksinen länsilehdistö meille kertoo.

On aivan selvää, että NAPOLEON oli diktaattori tyranni, joka hamusi alistaa Euroopan ja oli vähällä siinä onnistua. Moskova paloi vuonna 1812 poroksi,koska omat asukkaat pakenivat ja polttivat kaupunkinsa. Itse luen Napoleon, Stalin, Hitler herrat samaan kastiin.
Ehkä myös Neuvostoliiton Breschnew (pääministeri) pitäisi lukea vielä samaan kastiin, hän oli julma omalle kansalleen ja oli valmis vaikka mihin.
Sitävastoin annan armon Kiinan Mao tapaukselle niin kauan,kunnes joku asiallinen järkevä KIINASTA tuleva lopullinen mielipide tulee. Länsimaiden viha kommunismia vastaan vääristi ja vääristää yhä kaikkea Kiinastapäin tulevaa infoa, paljon valetta, vääristelyä ja ihan puhdasta potaskaa. Myös Stalin uhrien määrä annetaan aina samasta lähteestä, vaikka lähteen  luotettavuudesta ei ole tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 13 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,80 € Sulkeutuu 2 vrk 13 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.