Kuvaus

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva pokkari.

Petri Sarjanen: VALKOINEN KUOLEMA: Talvisodan tarkka-ampuja-ampuja Simo Häyhän tarina

Helsinkiläisen filosofian maisterin Petri Sarjasen klassikko on myynyt jo seitsemän painosta loppuun. Ja kysyntä ei laannu. Nyt teos julkaistaan uudistettuna laitoksena, johon on päivitetty muutama vuosi sitten edesmenneen Simo Häyhän viimeiset hetket.

Häyhä on edelleen koko maailman tarkka-ampujatilastojen ykkönen.

Valkoinen kuolema on kertomus pienen miehen matkasta suureen sotaan. Maineikkaalla Kollaan rintamalla karjalaisesta suojeluskunnan mestariampujasta Simo Häyhästä tulee valkoinen kuolema, hiljainen ja omien kunnioittama mies, joka antaa tekojen puhua puolestaan. Yhtenä lumipukuisista urheista taistelijoista, joita viholliset pelkäsivät. Simo Häyhää pidetään kansainvälisesti kaikkien aikojen tehokkaimpana tarkka-ampujana.

Simo Häyhän ohella Kollaan rintamalla taisteli monia värikkäitä hahmoja. Komppanianpäällikkö kapteeni Aarne Juutilainen eli Marokon kauhu, pataljoonankomentaja ja sotakenttien kosmopoliitti Carl von Haartman, Sota-Ville eli rykmentinkomentaja Ville Teittinen sekä divisioonankomentaja eversti Svensson, vanha ratsuväen upseeri. Tämä on myös heidän tarinansa.

(p) 2014

POSTITETTAESSA PK.lisä 3,20e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 13 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 97 vrk 13 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.