Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käytännössä uusi Ottobock Respecta Wingus sähköpyörätuoli (490E163-00033) jota käytetty vain kerran. Myynnissä koska käyttötarve loppui. Tuote Seinäjoella.

PERUSTIEDOT:

Wingus on ihanteellinen sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva takavetoinen sähköpyörätuoli. Kevyen ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta Wingus sopii erittäin hyvin ahtaisiin sisätiloihin ja se on riittävän vakaa myös ulkona liikkumiseen.

Wingus sopii kaikille, niin ikäihmiselle palvelutaloon kuin nuoremmalle käyttäjälle jokapäiväiseen arkikäyttöön sisällä ja ulkona.

Wingus on helppokäyttöinen, näppärä ja rungon joustavuuden ansiosta erittäin miellyttävän tuntuinen ajettavuudeltaan. Tuolin kevyt kokonaispaino ja selkäosan taittomekanismi mahdollistaa helpon liikuttelun, varastoinnin ja kuljetuksen.

Vakiovarustus: Pehmustettu foam istuintyyny ja selkäosa, turvavyö, yhtenäinen jalkatuki taaksekääntyvällä ja kulmasäädettävällä astinlevyllä, kaatumisesteet

LISÄVARUSTEET:
- Lokasuojat takapyöriin
- Pehmustettu käsituki vaatesuojalla

HUOM: Avustajaohjaus kiinnitetty selkänojan taakse. Se voidaan siirtää halutessa myös takaisin käsinojaan laitteen edustajan toimesta.

Mukana tulee akku ja laturi.

Lisätietoja: https://kuvasto.respecta.fi/p/14323-wingus-sahkopyoratuoli/

OVH: 3086

Kaupan päälle vedenkestävä suoja alavartalolle ja jaloille Days Wheelchair Cosy: https://www.mobilityshop.co.uk/wheelchair-accessories/days-wheelchair-cosy.html

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 500 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 21:53
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.