Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn huuto.netissä pois kirjakokoelmaani. Mukana on kaunokirjallisuutta eri genreistä ja tietokirjoja sekä aikuisten että lasten/nuorten kirjallisuudesta.

Tämän linkin takaa löytää myymäni kaunokirjalliset teokset aakkosjärjestyksessä

Tämän linkin takaa lasten- ja nuortenkirjat

Tämän linkin takaa tietokirjat

Yksittäisen kirjan voi noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja sen mukaan mitä kirjan koko ja paino edellyttävät. Yleensä pokkarit menevät 3.5 euron kuluilla ja kovakantiset 5.5 euron kuluilla, mutta paketiksi menevästä kohteesta kulut ovat 7-9 euroa , jolloin toimitus tapahtuu postitse huutopakettina. Huutopakettiin mahtuu 35 kilon verran huutokohteita, mikä tarkoittaa keskimäärin n. 65 kovakantista (n. 500g) tai 110 pokkaria (n. 300g).

Mikäli joku huutaa koko kasan, lupaan toimittaa kirjat Oulun alueella perille ilman toimitusmaksua. Muuten toimitus postitse huutopaketteina (n. 5 kpl á 35 kg / paketti), kuluja tulee n. 45.5 euron verran. Mikäli joku on ostanut tätä ennen yksittäisiä kirjoja, niiden hinta vähennetään koko kasan osta heti - hinnasta. Koska omistan kirjoja eri genreistä, laitan saman ilmoituksen useamman eri genren alaisuuteen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että useampi kaveri ostaisi yhtä aikaa koko kasan, ensisijalla on henkilö, jonka osta heti - tarjous on jätetty ensimmäisenä.

Yksittäiset ostokset voi maksaa myös Paypal-tililleni. Silloin suoritus näkyy aina samana päivänä, muuten postitan lähetyksen kun suoritus näkyy pankkitililläni.

Tästä näet kaikki myös muut myymäni huutokohteet (cd-levyjä, dvd/blu-ray-elokuvia, sarjakuvia, pelejä)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 17:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.