Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Cahiers Du Cineman ja Locarnon Elokuvajuhlien julkaisu v. 2005

256 sivua, 19cm x 22cm

Tämä alkuperäinen käsikirjoitus on vihdoin saatavilla kaksikielisenä englannin-ranskalaisena versiona tässä teoksessa. Tämä kirja julkaistiin Festival del film Locarnossa Orson Wellesille omistetun retrospektiivin yhteydessä vuonna 2005. 

Orson Welles, legendaarinen ohjaaja, Hollywood-elokuvan mestari, kuoli vuonna 1985 ja jättää taakseen suuren osan keskeneräisiä töitä. The Other Side of the Wind oli yksi niistä.

Wellesin lähipiiri yritti saada elokuvan valmiiksi yli 40 vuotta ja Netflixin mukaantulo auttoi siinä viimein ja ensiesitys oli  vuonna 2018.

Käsikirjoituksen johdatuksena lukija löytää tekstit Oja Kodarin, Orson Wellesin ja elokuvassa myös näyttelijänä ja yhteistyössä toimineen Peter Bogdanovichin sekä elokuvan italialaisten asiantuntijoiden Giorgio Gosettin ja Paolo Mereghettin tekstit. Sekä Stefan Drössler, joka restauroi keskeneräisen elokuvan Münchenin Cinemathequessa, ja André S. Labarthe, ranskalainen elokuvantekijä ja Orson Welles -asiantuntija. Kaikkien Orson Wellesin kuvaamattomien käsikirjoitusten analyysi viimeistelee työn.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 17:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.