Kuvaus

Onni Puuttuu Peliin + Ystäväni Winn-Dixie + Koiruuksia Avaruudesta  -  3 DVD

 

ONNI PUUTTUU PELIIN - FLUKE

Onni - vastasyntynyt koiranpentu - herää aivan ensimmäisenä aamunaan maailmaan täynnä ihmeitä, jännitystä ja hauskanpitoa. Niin painiessaan ja leikkiessään sisarustensa kanssa tai käpertyessään emonsa suojaan päiväunille, on Onni täydellisen tyytyväinen oloonsa. Mutta toistuvat unet ja vahinkojen sarja tuovat mukanaan muistoja aivan erilaisesta maailmasta, ja Onnille valkenee, että hänellä on ollut täysin toisenlainen elämä - ihmisenä! Vakuuttuneena menneisyydestään Onni lähtee matkaan, joka johtaa hänet takaisin ihmisperheensä luo? ja hän näkee koiransilmin asioista aivan toisenlaisen laidan kuin mitä koskaan ihmisenä.

 

YSTÄVÄNI WINNIE-DIXIE  -  BECAUSE OF WINN-DIXIE

Rakastettuun menestysromaanin pohjautuva elokuva on lämminhenkinen tarina tytöstä ja tämän elämän muuttavasta nelijalkaisesta ystävästä. Pieni tyttö nimeltä Opal ja hänen pastori-isänsä (Jeff Daniels) muuttavat pikkukaupunkiin, jossa tyttö ottaa hoiviinsa pörröisen, hauskanpitoa rakastavan koiran nimeltä Winn-Dixie. Heidän ainutlaatuinen ystävyytensä toimii taikasauvan lailla niin isän kuin kaupungin eriskummallisten asukkien seurassa. Tiedossa on unohtumaton kesä!

 

KOIRUUKSIA AVARUUDESTA  -  GOOD BOY

Tuhansia vuosia sitten koirat lähetettiin Koiraplaneetta Siriukselta valloittamaan Maa, mutta nepä asettuivatkin "ihmisen parhaan ystävän" rooliin. Kaksitoistavuotias Owen avustaa uutta ystäväänsä nimeltä Hubble kouluttamaan laumaa hulvattoman
huonotapaisia hurttia käytöstavoille ennen suuren johtajansa, mahtavan Danen visiittiä! Ratkiriemukkaiden rakkien ääninä kuullaan loisteliaat tähdet kuten Matthew Broderick ja Brittany Murphy, ja tiedossa on koko perheen ulvomaan naurattavia hetkiä ulkoavaruudesta!

 

Valmistusvuosi: 1995, 2004, 2003

Kesto: 1 h 31 min / 1 h 42 min / 1 h 24 min


Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

R2

K-3

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,95 €
Sulkeutuu 119 vrk 21 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 119 vrk 21 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.