Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jos olohuoneesi on 340 cm leveä, 255 cm korkea ja katossa kahdet kiskot, niin tässä sinulle valmiiksi ommellut verhot. Verhokangas on paksuhkoa puuvillaa/sekoitetta. Peruskuvio on lämpöisenruskeaa ruutua, mutta ruutukankaan tekee eläväksi pinnalla olevat kasvi/kukkakuviot.

Sivuverhot ovat 255 cm pitkät ja alareunasta 152 cm leveät, alhaalla noin seitsemän cm:n päärme. Verhojen yläosassa on laskostusnauha ja verhot on laskostettu nyt noin 62 cm leveiksi.

Kappaverhon korkeus on 62 cm, alareuna noin 900 cm (ommeltu kuudesta vierekkäisestä kaistaleesta kuviot yhteensovittaen) noin neljän cm:n päärmeellä. Yläreunassa tässäkin kiristysnauha, joka nyt siis säädetty 340 cm:n kohdalle.

Sekä sivuverhojen että kapan kiristysnauha on ommeltu niin, että verhon yläosa peittää liukukiskon eli verhojen yläreuna tulee kattoon asti (katon ja verhojen väliin ei siis jää rakoa). Laskostusnauhojen narut ovat kerättyinä lenkeiksi (ylimääräistä ei ole siis leikattu pois), joten leveyttä voi tarvittaessa säätää naruja löyhdyttämällä. Ja vastaavasti kaventaminen on aina mahdollista.   

Kuvissa kangas näyttää oikean sävyiseltä. Kankaan toinen puoli on valkoista niin kuin ainakin yhdestä kuvasta näkyy. Verhot ovat olleet kaapissa ja nyt ripustettu vain kuvausta varten, minkä takia niissä jonkin verran ryppyjä - siliävät silittämällä.

Verhot ovat vähintään hyväkuntoiset, ei kulumia eikä haalistumia, koska olleet aina varjon puolella ja/tai sälekaihtinten takana.

Kaupanpäällisiksi tulee neljä sohvatyynynpäällistä 38 x 38 cm (ilman tyynyjä), joista kaksi on verhojen kanssa samaa kangasta verhojen kanssa ja kaksi samaa kuosia, mutta väripainotus sinivoittoisempi (näkyy yhdessä kuvassa). 

Ommellessa jäi joitakin suikaleita ja irtopaloja. Voin lähettää halutessasi näytepalan postimaksun hinnalla ilman sitoumuksia.

Ja juu - tiedän, että hinta on kallis, mutta niin on ollut kangaskin ja ompelut ja nauhat siihen päälle. Että sittenkin kohtuullinen hinta. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
118 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 22:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.