Kuvaus

Kiikkuri
Materiaali: Suupuhallettu lasi
Väri: Sininen, mustia läiskiä, vihreä ja harmaa pyrstö, musta jalka, vaalea nokka
Korkeus: 30 cm
Pituus: 36 cm

Iittalan Kiikkuri on Oiva Toikan suunnittelema lasilintu. Sitä valmistettiin vuonna 1995. Oiva Toikka on suomalaisen muotoilun suuria nimiä, ja Birds by Toikka -kokoelma hänen luovuutensa sekä lasinpuhaltajien käsityötaidon voimannäyte. Jokainen lintu on suupuhallettu ja ainutlaatuinen. Lasinpuhaltajat työskentelevät jopa viiden osaajan tiimeissä luodakseen yhden yksilöllisen linnun. Aitouden takaa lintujen pohjassa oleva signeeraus. Kyseinen lintu oli ensimmäinen teknisesti vaativa lintu. Kiikkuri sai inspiraation pompulamaljakoista.

Jumper
Material: Mouth-blown glass
Color: Blue, black spots, green and gray tail, black leg, light bill
Height: 30 cm
Length: 36 cm

Iittala's Kiikkuri is a glass bird designed by Oiva Toika. It was produced in 1995. Oiva Toikka is one of the big names in Finnish design, and the Birds by Toikka collection is a testament to his creativity and the craftsmanship of the glassblowers. Each bird is mouth blown and unique. Glassblowers work in teams of up to five experts to create one unique bird. Authenticity is guaranteed by the signature on the bottom of the birds. The bird in question was the first technically demanding bird. Kikkuri was inspired by pompula vases.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 9 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 000 € Sulkeutuu 80 vrk 9 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.4. klo 21:40

Ihme kitinää ja varsinkin kun ei ole aikomustakaan ostaa. Todella upea lintu kaikin puolin.

7.4. klo 13:51

varmaan se harmittaa, mutta keräilijät ovat hyvin tarkkoja esineen muodosta. tuntui tarpeelliselta kommentoida varsinkin hintapyyntösi on erikoinen. en siis ole ostamassa, pelkästään kommentoimassa. yst asta mattinen

11.4. klo 3:10

Hei, anteeksi mutta mikä harmittaa? Minun hintapyyntöni saa ja voi olla juuri mitä minä haluan siitä pyytää. Mahdollinen ostaja voi itsekin ehdottaa hintaa. Kiitos.

29.3. klo 7:31

et mainitse signeerausta? tämä ei näytä priimalaadulta. väärä muoto.

5.4. klo 19:01

Hei, jos katsot kuvia sieltä löytyy kuva signeerauksesta. Tämä lintu on upea eivätkä linnut voi muutenkaan olla " väärän muotoisia". Jokainen on yksilö ja käsin tehty. Tämä lintu kuuluu kategoriaan signeerattu suomalainen design lasi. Kiitos.