Kuvaus

NOEL REDDING oli JIMI HENDRIX EXPERIENCE yhtyeen basisti.

Tässä on vanha lehtikuva, joka on liimattu valkoiselle taustapaperille. Kokonaismitat ovat 25 cm x 20 cm. Kuten mallikuvista näkynee, kuva on mulla kehystettynä lasin takana. Toivottavasti fotot ovat selkeät.

Kuvassa vasemmalla ERIC BURDON, sitten siinä on MOVE-yhtyeen jäseniä (ainakin ROY WOOD), Hänen oikealla puolellaan on JIMI HENDRIX ja vieressä NOEL REDDING. Neljäs oikealta on JOHN MAYALL ja hänen oikealla puolellaan STEVIE WINWOOD.

Vanhaan kuvaan NOEL on kirjoittanut "Berlin? Berswick? OCT 97 Noel R". Eli kuva on vanha, nimmari vuodelta 1997. Kuvan oikeassa yläkulmassa on ruskella pohjalla teksti, jonka näet mallikuvasta!

NIMIRJOITUS ON EHDOTTOMASTI AITO, Noel Reddingin itsensä tummansinisellä kuulakärkikynällä kuvaan kirjoittama!  Olen varma aitoudesta sen vuoksi, että tiedän nimikirjoituksen saajan, saksalaisen radiotoimittajan, joka erikoistui lähinnä 60-luvun artisteihin, jotka 80 -ja 90-luvuilla vierailivat Saksassa. En ole ollut yhteydessä viime vuosina, joten en tiedä jatkaako harrastustaan!

Olen hankkinut häneltä useita nimikirjoituksia!!

Lähetän nimikirjoituskuvan ilman kehyksiä ja lasia. Jos noudat tän, saat sen kehyksineen.

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT...kuuntele biistit vaikka Tubesta!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 1 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

42 € Sulkeutuu 1 vrk 1 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.