Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Julkaisupäivänä (28.4.2023) Gigantista ostettu The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Edition Nintendo Switch konsolipaketti. Mukaan kaikki, mitä uutenakin + virallinen Tears of the Kingdom kantolaukku sekä tietenkin takuukuitti. Halukkaalle myös kantolaukun pakkaus.

Konsolia on käytetty yhteensä noin 100h Zeldan pelailuun ja kunto muutamaa suojakalvossa olevaa ja oikeassa valossa näkyvää hiusnaarmua lukuunottamatta (eivät haittaa pelaamista) täysin uudenveroinen. Konsolissa itsessään ei näkyviä käytön jälkiä. Ei driftausta Joy-Coneissa tai muita tyyppivikoja. Myydään vähäisen käytön takia ja muiden laitteiden alta pois.

Pro Controller lähtee mukaan 50€:lla (perusmalli, kunto hyvä/uudenveroinen).

Nouto Jyväskylästä tai postitus (ostaja maksaa pkt). Kysykää jos on kysyttävää!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


329 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 12:39
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.4. klo 12:22

Hei, kun en niin tunne tätä Oledia.. Ymmärtääkseni ktnkn on normi Switchia tasokkaampi? Eli kysymykseni: Onkohan tuossa muistikorttia?

21.4. klo 12:43

Moikka! Jeba, eli 64gb löytyy OLEDista sisäistä muistia normiversion 32gb:seen verrattuna. Muuten eroaa käytännössä isomman/paremman näytön, kajareiden sekä hieman käytännönläheisemmän muotoilun osalta! Ja tämä kyseinen malli tosiaan Zelda spessuversio :)