Tuote on myyty käyttäjälle sash617 hintaan 90,10 €

Kuvaus

Klassikko kasibittinen tarjolla. Malli on sama jota myytiin myös aikoinaan meillä Suomessa. Paketissa mukana alkuperäinen laatikko styrokseineen, kaksi ohjainta, virtalähde, antennipiuha sekä kaksi peliä. Bonuksena Zapper, ja av-johto, joka jäi pois kuvasta.

Muutama huomio: pahvit ja styroksi ovat hieman kärsineet. Yritin saada kaikki kosmeettiset haitat näkyviin kuvissa, mutta erinäköistä kulumaa, teippiä ja muuta pientä vikaa siis löytyy. Pahvin päälle on joku aikoinaan kirjoittanut oman nimensäkin. Ajaa kuitenkin asiansa vähintäänkin konsolin säilytyspaikkana.

Itse konsolissa on hieman jälkiä ja kellastumaa. Yhdestä kulmasta puuttuu pieni pala. Laite on toimiva ja se on testattu viimeksi eilen, kuten myös mukana tulevat pelit. Kylkiäisenä siis perinteinen Super Mario Bros. -peli sekä Turtles.

Konsoli on "modattu", eli siinä toimivat myös muiden alueiden pelit. https://www.gameberry.net/artikkelit/nesmod.php

Ohjaimet ovat varsin siistit ulkoisesti ja myös niiden toimivuus on testattu. Pääset pelaamaan heti.

Virtalähde on mallia tarvike, eli ei alkuperäinen. Antennipiuha on testaamaton, mutta laitan mukaan toimivan av-johdon, joka on huomattavasti parempi keino konsolin liittämiseksi televisioon.
Zapper "naksuu" oikein, mutta muutoin toimivuudesta ei ole tietoa. Tämä on vähän niin kuin kylkiäinen (ei ole pakko ottaa mukaan).
Ohjekirjan kansissa tuherruksia ja repeämiä. Siisti sisältä.

Katso kunto kuvista ja tutustu ehdottomasti myös näihin lisäkuviin, ettei jälkikäteen tule paha mieli: https://photos.app.goo.gl/5oezozNDgR6kf3Er7

Konsoli lähtee täältä matkaan toimivana ja mukana tulevat pelit käynnistyvät. Pidempiaikaista takuuta en voi kuitenkaan antaa laitteelle, jota en ole itse huoltanut. Ikääkin alkaa olla +35 vuotta. Huomaathan myös, että osa tarvikkeista on testaamattomia. Myydään siis as is.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
90,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 21:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.5. klo 15:57

tarvikkeista on Toimiiko

4.5. klo 16:15

Kaikki paitsi Zapper ja antennijohto on testattu toimiviksi.

28.4. klo 13:07

modattu kone jossa toimii kaikkien alueiden pelit.

28.4. klo 16:02

Juuri näin!