Kuvaus

Nallikari Oulu - vanha kangasmerkki. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Koko: 6,3 cm (L) X 6,3 cm (K).
Ikä: Kangasmerkki on 70 - luvulta.
Kunto: Merkki on uusi ja käyttämätön.

Nallikari on julkinen virkistys- ja matkailualue Oulun Hietasaaressa. Hietasaari erottaa kaupungin keskustan ja Oulujokisuiston Perämerestä. Oulun kauppatorin ja Hietasaaren välillä kulkee kevyen liikenteen saaristoreitti siltoineen ja Pikisaaren puutaloineen. Tätä reittiä pitkin matkaa Nallikariin kertyy kauppatorilta noin kolme kilometriä. Autolla matkaa Oulun keskustasta Nallikariin on 4–5 kilometriä ja valtatieltä 4 noin 5 kilometriä.

Nallikari sijaitsee Hietasaaren merenpuoleisella länsirannalla. Alue on tunnettu kilometrin pituisesta hiekkarannastaan, joka on sekä paikallisten että matkailijoiden suosiossa. 1970- ja 1980-luvuilla rannalla järjestettiin purjehdus- ja purjelautakilpailuja.

Maksu- ja toimitustapa; Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/MobilePay. Lähetän postitse, jolloin tuotteen hinta + 3,00 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin) etukäteen tililleni tilisiirtona/MobilePay.

























Hakusanat; Suomi Finland Finnish Finsk SF FIN EU suomalainen kotimainen matkamuisto vintage keräily vanha hihamerkki matkailu leirintä-alue kaupunki nähtävyys kangas souvenir merkki souvenier patch recuerdo ricordo Souvenir Patch tygmärken nostalgia nostalginen muisto 70's 70-luku seventies oulu nallikari ranta loma lomailla kesä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 23 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 15 vrk 23 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.