Kuvaus

Upea tuote miehelle tai naiselle

Todella tyylikäs nahkainen kalenteri, joka toimii myös muistikirjana. Valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Kalenterissa on sivutasku sekä korteille oma paikka. Taidokkuutta ja tyyliä Italialaisen Bybloksen kokoelmasta. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät tässä upeassa nahkatuotteessa. Vaihda kalenterin sisälehdet vuosittain, esimerkiksi Filofaxilla on muita sopivia sisältö vaihtoehtoja kalenterilehtien lisäksi, sitä ja vastaavia sisältjä myy kaikki kirjakaupat.

Erinomainen retro lahjaidea!

Koko 130 × 200, paksuutta 38 mm. Kuudenrenkaan mekanismillä. Konjakin ruskea. (lisätietoa sisälehdistä sivulla alinna)

Kalenterissa nahkapäällysteiset kovat kannet. Kannessa mahdollisuus säilyttää myös kortteja. Upea kalenteri ja muistikirja!

Pocket book, iätön, ajaton, klassikko, nahka kuoret, sisällä vaihda kalenterin sisälehdet vuosittain, esimerkiksi Filofaxilla on muita sopivia sisältö vaihtoehtoja kalenterilehtien lisäksi. Tämä on jäänyt käyttämättä, mutta  pientä iän tuomaa minijälkeä näkyy jos tarkkaan katsoo, vaikka onkin  hyvin säilytetty kansio. Made in Italy.

Itselläni on toinen nahkainen kansi/kalenteri malli ollut käytössä 80-luvulta lähtien ja on yhä, se on kauniisti patinoitunut ja todella tyylikäs. Nämä klassikot toimivat aina vuodesta toiseen ja paranevat vaan käytössä.

A2/ Medium/Personal (sivun koko n. 9,5 cm x 17 cm)

Tietoa sisäsivuihin liittyen: Kuuden renkaan standardimitoituksella olevia merkkejä ovat mm. Filofax, Kikki.K, Webster’s Pages Color Crush, Simple Stories Carpe Diem, Ajasto Timex, Kate Spade, Craft Smith, Macaroon, Dokibook, Franklin Covey, Marion Smith, My Prima Planner, Kaiser Craft. Suomalaista kalenterin tuunaajaa ilahduttaa varmasti tieto siitä, että Ajaston Timex -sarjan kalenterisivut ovat yhteensopivia juuri näiden kuuden renkaan plannereiden kanssa, eli sinun ei tarvitse lähteä lähintä kirjakauppaa pidemmälle saadaksesi planneriisi kalenterisivut.

 

 

Kaapin tyhjennyksessä lähtee upeita tuotteita myyntiin.

Avainsanoja: Traveller's notebook, nahkaiset kansiokannet, muistikirjan kannet, katso myös muut merkkituotteeni vaateita kuten Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zalando, Nitya, Zara, Indiska, Gant, Monki, Versace, Marco Polo, Sand, Designer Guild, Laura Ashley, Burberry, Mulberry, Burberry, Hilfiger, Trussadi, Zaerig & Voltaire, Anriata, Balmuir, BVlgari, Calvin klein, Dkny, Lexington, Lacoste, Gant, Burberry, Makia, Paul & Shark, Paul Smith, Ganni, Guess

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 6 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

85 € Sulkeutuu 101 vrk 6 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.