Kuvaus

Tuotteen Musta Cat5e-Verkkokaapeli 50cm - NANOCABLE kuvaus


Tervetuloa tulevaisuuden yhteyden äärelle Nanocable Mustan Cat5e-verkkokaapelin avulla! Tämä 50 cm pituinen verkkokaapeli tarjoaa luotettavan ja nopean verkkoyhteyden pienessä ja käytännöllisessä koossa. Olipa kyse kotitoimistosta, peliasemasta tai verkkoyhteydestä jokapäiväisessä elämässäsi, tämä musta kaapeli sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Huippunopea tiedonsiirto: Nanocable Musta Cat5e-verkkokaapeli on suunniteltu tarjoamaan luotettava ja nopea tiedonsiirto jopa 100 Mbps nopeudella. Se varmistaa saumattoman verkkoyhteyden, joka vastaa vaativimpiakin tarpeitasi.

  2. Kestävä rakenne: Laadukas kuparijohto ja PVC-päällyste tekevät tästä verkkokaapelista kestävän ja taipumista kestävän. Voit luottaa siihen, että se säilyttää suorituskykynsä pitkään jatkuvasta käytöstä huolimatta.

  3. Pieni koko, suuret mahdollisuudet: 50 cm pituus tekee tästä verkkokaapelista ihanteellisen valinnan lyhyen etäisyyden yhdistämiseen, kuten tietokoneen ja kytkimen tai reitittimen välille.

  4. Yhteensopiva ja monipuolinen: Nanocable Musta Cat5e-verkkokaapeli on yhteensopiva Cat5- ja Cat5e-standardien kanssa, joten voit käyttää sitä monenlaisissa verkkoyhteyksissä.

  5. Tyylikäs ja huomaamaton: Musta väri antaa tälle verkkokaapelille klassisen ja tyylikkään ilmeen. Se sulautuu huomaamattomasti ympäristöönsä ja sopii täydellisesti niin koti- kuin työpaikkakäyttöön.

  6. Nanocable-laatua: Nanocable on tunnettu korkealaatuisista ja luotettavista verkkotuotteistaan. Musta Cat5-verkkokaapeli jatkaa perinnettä tarjoten sinulle parasta mahdollista verkkoyhteyttä.

Nanocable Musta Cat5-verkkokaapeli tarjoaa käytännöllisen ja tehokkaan ratkaisun verkkoyhteyksien parantamiseen. Olitpa ammattilainen tai tavallinen käyttäjä, tämä verkkokaapeli vastaa tarpeitasi ja takaa sujuvan verkkokokemuksen.

Huomio: Tämä tuote on 50 cm pitkä, joten varmista, että se sopii tarpeisiisi. Nanocable suosittelee tämän verkkokaapelin käyttöä lyhyissä yhteyksissä ja lähiverkkojen yhdistämisessä. Astu tulevaisuuden yhteyden maailmaan Nanocable Mustan Cat5-verkkokaapelin avulla ja koe verkon vahvuus omassa hallinnassasi!

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 66 vrk 17 h 51 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    0 € Sulkeutuu 66 vrk 17 h 51 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.