Kuvaus

Hienokuntoinen ( K4 + ) , uudenveroinen sidos , ehjät kansipaperit , 674 sivua + [16] kuvasivua , kuvitettu, karttoja , 24 cm , ISBN 978-951-0-35365-3 sidottu

" Jerusalem on maailman kansainvälisin kaupunki; kansojen, uskontojen ja kulttuurien kohtauspaikka. Pyhyys, valta ja voima asettuvat jatkuvasti uusiin asemiin tässä kaupungissa, joka ainoana sijaitsee kahdessa paikassa - taivaassa ja maan päällä. Kuningas David, Jeesus ja Muhammed, roomalaiset ja ristiritarit, mamelukit ja pyhiinvaeltajat, Winston Churchill, Jasser Arafat ja Moshe Dayan rakastivat Jerusalemia. Toiset taistelivat sen puolesta, toiset halusivat valloittaa sen. Jerusalemin historia on suurten uskontojen, Lähi-idän, jopa koko maailman tarina.

Kolmeen kuohuvaan vuosituhanteen mahtuu uskonnollista mystiikkaa ja kärsimystä, hävitystä ja väkivaltaa, uskonsotia ja verenvuodatusta, mutta myös rauhallista kehitystä; perustihan kirjoittajan esi-isä Sir Moses Montefiore Jerusalemin uuden kaupungin 150 vuotta sitten, britti-imperiumin aikana. Maailman tunnetuimpiin historioitsijoihin kuuluva Montefiore kertoo kaupungin tarinan mukaansatempaavasti, henkilöiden kautta. Elämystä täydentää rikas kuvitus karttoineen. "

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Jerusalem : kaupungin elämäkerta

Jerusalem, suomi
Jerusalem

Kirja

Henkilö Sebag Montefiore, Simon ; Henkilö Lappalainen, Otto, kääntäjä., 1954-

WSOY 2012

NÄYTÄ MUUT VERSIOT (2)

Jerusalem on maailman kansainvälisin kaupunki; kansojen, uskontojen ja kulttuurien kohtauspaikka. Pyhyys, valta ja voima asettuvat jatkuvasti uusiin asemiin tässä kaupungissa, joka ainoana sijaitsee kahdessa paikassa - taivaassa ja maan päällä. Kuningas David, Jeesus ja Muhammed, roomalaiset ja ristiritarit, mamelukit ja pyhiinvaeltajat, Winston Churchill, Jasser Arafat ja Moshe Dayan rakastivat Jerusalemia. Toiset taistelivat sen puolesta, toiset halusivat valloittaa sen. Jerusalemin historia on suurten uskontojen, Lähi-idän, jopa koko maailman tarina. Kolmeen kuohuvaan vuosituhanteen mahtuu uskonnollista mystiikkaa ja kärsimystä, hävitystä ja väkivaltaa, uskonsotia ja verenvuodatusta, mutta myös rauhallista kehitystä; perustihan kirjoittajan esi-isä Sir Moses Montefiore Jerusalemin uuden kaupungin 150 vuotta sitten, britti-imperiumin aikana. Maailman tunnetuimpiin historioitsijoihin kuuluva Montefiore kertoo kaupungin tarinan mukaansatempaavasti, henkilöiden kautta. Elämystä täydentää rikas kuvitus karttoineen.

LISÄÄ

Ulkoasu

674 s., [16] kuvasivua : kuvitettu, karttoja ; 24 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

englanti

JulkaistuHelsinki : WSOY 2012

Luokitus

udk 950
Israel. Palestiina (ykl 98.114)

Aiheet

kaupunkihistoria

henkilöhistoria

pyhät paikat

historia

Lähi-itä

Palestiina

Israel

Jerusalem

LISÄÄ

Valmistaja(painettu EU:ssa)

Lisätiedot

Simon Sebag Montefiore ; suomentanut Otto Lappalainen

ISBN

978-951-0-35365-3 sidottu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 74 vrk 23 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

90 € Sulkeutuu 74 vrk 23 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.