Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Raisa Cacciatore, Erja Korteniemi-Poikela, Maarit Huovinen:

Miten tuen lapsen ja nuoren itsetuntoa?

Miten itsetunto vaikuttaa ja mistä se rakentuu? Miten tarjota tukea niin viisaasti, että vältytään vääriltä valinnoilta? Kuinka kasvattaa vahvoja vuosirenkaita lapsen ja nuoren itsetunnon runkoon?  

Lapsen ja nuoren itsetunto rakentuu päivittäin arjen pienissä kohtaamisissa, pohdinnoissa ja muussa vuorovaikutuksessa. Vahvan itsetunnon ja positiivisen minäkuvan muodostumiseen voi ja kannattaa vaikuttaa. Se tarkoittaa rakentavaa kasvuympäristöä ja asiallisia tekoja. Suurin osa vanhemmista toimiikin juuri näin, mutta perusasiat toisinaan hukkuvat paineiden ja kiireen alle.

Siksi on hyvä pysähtyä joskus itsetunnon rakennusaineiden äärelle miettimään, mitä juuri minä voisin tehdä lapsen hyväksi hänen elämäänsä kannattelevana turvallisena aikuisena tai vanhempana. Kirja on suunnattu etenkin vanhemmille.

Kirjan sisältö rakentui lukuisista pyydetyistä vanhempainilloista, joissa keskustelin vanhempien kanssa lapsen ja nuoren itsetunnon tukemisesta. Siellä toivottiin käytännön esimerkkejä ja neuvoja arkeen, jokapäiväiseen lastenkasvatukseen. Näitä löydät kirjasta runsaasti!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 10:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.