Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Capitalism: A Love Story (DVD) uusi ja muoveissa

Capitalism: A Love Story tutkii globaalin talousromahduksen syitä ja seurauksia.

Oscar-palkitun elokuvantekijä Michael Mooren dokumentti kysyy - huumorilla ja rohkeasti - mikä on hinta, jonka Amerikka maksaa rakkaudestaan kapitalismiin?

Vuosia sitten, rakkaussuhde vaikutti niin viattomalta. Tänään amerikkalainen unelma näyttää kuitenkin ennemminkin painajaisunelta, sen hinnan maksavat tavalliset perheet työpaikoillaan, kodeillaan ja säästöillään.

Moore vie katsojan koteihin, joissa elämä on kääntynyt ylösalaisin ja etsii selityksiä mm. Washingtonista. Hän löytää liiankin tuttuja merkkejä rakkaussuhteesta, joka on mennyt pahalla tavalla pieleen: valheita, hyväksikäyttöä, petoksia... ja 14 000 työpaikkaa menetetään joka päivä.

Ohjaus: Michael Moore

Valmistusvuosi: 2009

Kesto: 2 h 2 min

Bonukset

  • Koosteet: "NY Times Pulitzer Price Winner Chris Hedges on the Killing Machine Known as Capitalism", "The Rich Don't Go to Heaven (There's a Special Place Reserved for Them)", "Congressman Cummings Dares to Speak the Unspeakable", "Harvard Professor Elizabeth Warren on How Wall Street got Away with Murder", "How to Run the Place Where You Work", "Sorry House-Flippers and Banks - You're Toast in Flint, MI", "The Bank Kicks Them Out, Max Kicks Them Back In" ja "The Omnivore's Dilemma It's Capitalism"
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 19:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.