Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva kirja Michael Gerber: Blarnia, Sammakko 1. painos, 2006.

Neljä lasta löytää tien uuteen maailmaan läpi vanhan vaatekaapin. He rikkovat tavaroita ja opettavat kokonaisen puhuvien eläinten sukupolven kiroilemaan. Perverssien lapset muuttavat koko Blarnian kaatopaikaksi.
Kuka voisi palauttaa kerran niin maagisen valtakunnan metsänraikkaan tuoksun? Ei ainakaan Valtava Velho; hänellä on omiakin ongelmia.
Vain mahtava kissa Astma voisi korjata kaiken, mutta ikävä kyllä hän on alle puolimetrinen.
Michael Gerberin mukaansatempaavan räävitön Blarnia on täynnä unohtumattomia hahmoja ja ällöttävän tunteilevaa moralisointia.

Äreän, piippua polttavan tupruttelevan tweedjakkuisen professorin fantasiakirjaklassikosta tehdään valtava maailmanlaajuinen elokuvamenestys.
Miksi tämä kuulostaakin niin tutulta? Rakastettu lastenkirja palaa uljaanpana (parodiana) kuin koskaan aiemmin ja - täysin sattumalta - osuu juuri sopivasti rahastamaan filmiversion kustannuksella.
Kävipä tuuri... tämä on täydellinen kirja kaikille, jotka ihastuivat ja vihastuivat Peterin, Susanin, Edmundin ja Lucyn seikkailuihin.
Loistava lahja: lepopäivän viihdykettä: täynnä älykkäitä vitsejä; nopeampi lukea kuin alkuperäinen; maksaa vähän enemmän kuin elokuvalippu, mutta kestää paljon pidempään...

UUSI ja lukematon, 258 sivuinen kovakantinen kirja.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita, postikortteja ym. 

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin. Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan! 

Narnian tarinat parodia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 7:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.