Kuvaus

 

Mexico – A Traveller’s History – kirja engl.kielinen -Meksiko

Kirjoittaja Kenneth Pearce Author
Kustantaja Casstt&Co  A Windrush Press Book
Julkaistu2002 Published
Sivuja 388 Pages
Pehmeäkantinen
Englanninkielinen English

A Traveller's History of Mexico offers a complete and expert history of the country from the earliest times right through to the present. It will be welcomed by all those who visit Mexico to see its stunning Aztec and other pre-conquest remains as well as by students studying the Spanish conquest and its effects.

This is a rich and colorful story of a nation full of life and vigor with a many-layered cultural heritage. Illustrated with maps and line drawings, this handy paperback is fully indexed with a chronology of major events and a gazetteer cross-referenced to the main text.”

Kirjaa on luettu, ja se on ollut reissussa mukana, joten kannet ovat kärsineet.  Kirjaa on luettu sen selkää taittamatta, ja on siisti ja reissukirjaksi hyväkuntoinen. Merkintöjä ei pitäisi olla, enkä nyt huomannut, mutta pienellä varauksella että joku lyijykynämerkintä voi jostain löytyä. Mutta siksipä nyt edullisesti onkin kaupan.

Kirja sopii matkailijalle ja/tai  Meksikon historiasta kiinnostuneelle.

 

 

asiasanat: matkaopas meksiko matkakirja matkalukemista – historia meksikon – yucatan – jukatan – maya aztec tulum cancun merida

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 18 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 76 vrk 18 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.