Tuote on myyty käyttäjälle Artka68 hintaan 5,50 €

Kuvaus

Master of Puppets (1986) on yhdysvaltalaisen metalliyhtye Metallican ehkä suurimmaksi klassikoksi noussut studioalbumi. Albumia pidetään yleisesti thrash metal -klassikkona, ja sen vaikutus koko moderniin metallimusiikkiin oli suuri. Metallica löi viimeistään tällä albumilla itsensä läpi maailman metallimusiikkia seuraavien keskuudessa, vaikka yhtyeen uralle osui myöhemmin vielä suurempia kaupallisia menestyksiä.

Master of Puppets on monta kertaa äänestetty tai arvioitu lukuisissa kannanotoissa kaikkien aikojen parhaaksi metallialbumiksi, Suomessakin muun muassa radiokanava Radio Rockin kuuntelijat äänestivät albumin sijalle 1 "Radio Rockin 100 kaikkien aikojen parasta rock-albumia" -äänestyksessä vuonna 2008. Myös muita Metallican albumeita sijoittui tälle listalle: Kill 'Em All sijalle 37, Ride the Lightning sijalle 21, ...And Justice for All sijalle 15, Metallica sijalle 4, Load sijalle 89 ja ReLoad sijalle 71. Guitar World -lehti julisti Master of Puppetsin parhaaksi thrash metal -albumiksi.

Master of Puppets jäi basisti Cliff Burtonin aikaisen Metallican viimeiseksi albumiksi. Burton kuoli albumin Damage,Inc. -kiertueen aikoihin traagisessa bussionnettomuudessa Ruotsissa. Albumin instrumentaalikappale "Orion" on suurimmalta osin Burtonin sävellys, ja sitä soitettiin taustalla, kun hänet polttohaudattiin.

Albumilta ei julkaistu yhtäkään singleä, mutta sitä on myyty Yhdysvalloissa runsaat kuusi miljoonaa kappaletta, kuusinkertaisen platinalevyn verran. Se on myös Metallican ensimmäinen kultamyynnin rajan ylittänyt albumi (500 000 kappaletta), jonka se saavutti sen julkaisuvuotenaan. Albumi sisältää useita Metallican klassikkokappaleita, kuten "Master of Puppets", "Battery" ja "Welcome Home (Sanitarium)".

Dave Mustaine on väittänyt säveltäneensä osan kappaleen "Leper Messiah" riffeistä. Metallica on myöntänyt, että "Leper Messiahin" riffit ovat vanhoja, mutta eivät sitä että ne olisivat Mustainen tekemiä.

Levyn muusikot:

Levy on hyväkuntoinen. Kyseessä on vuoden 1989 painos. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 2 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Battery – 05:10 (Hetfield, Ulrich) Master of Puppets – 08:38 (Burton, Hammett, Hetfield, Ulrich) The Thing That Should Not Be – 06:32 (Hammett, Hetfield, Ulrich) Welcome Home (Sanitarium) – 06:28 (Hammett, Hetfield, Ulrich) Disposable Heroes – 08:14 (Hammett, Hetfield, Ulrich) Leper Messiah – 05:38 (Hetfield, Ulrich) Orion – 08:12 (instrumentaali, Burton, Hetfield, Ulrich) Damage, Inc. – 05:08 (Burton, Hammett, Hetfield, Ulrich)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 0:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.