Kuvaus

Bugatti T50, Giodi -merkinnät pohjassa, ei valmistajamaata merkitty. Metallinen punainen auton kori. Siistikuntoinen ja kulku on hyvä. Vararengas ei ole alkuperäinen. Bugatin pituus on n.6,5cm. Metallinen Majorette El Camino SS, ECH 1/59 No 296, made in France. Auton pituus vetokoukun päähän on n.8,1cm. Ehkä n.90-luvun tuotantoa. Auton kulku on hyvä, ovet ovat aukeavia ja jousitus toimiva. Metallinen kori.

Corgi Austin Mini Metro, made in GT. Britain. Auton pituus vetokoukun päähän on n.7,6cm. Ehkä n.80-luvun tuotantoa. Auton kulku on hyvä, ovet ovat aukeavia ja jousitus toimiva. Autossa metallinen kori, Matchbox Land Rover Safari, made in England By Lesney. Auton pituus vetokoukun päähän on n.7,2cm. Ehkä n.80-90-luvun tuotantoa. Auton kulku on hyvä, katolta puuttuu tavarateline (ks. kuvat).

Autoissa on vähäistä kulumaa sekä leikin jälkeä (ks. kuvat). Postikulut Suomeen pakettina 6,00€. Huutomaksu + pk tilille, auto postiin. Myös nouto sopii. Haku: peltiauto arnold bandai gama marx schuco corgi lesney linemar jenkki mersu mese farkku tekno dinky meccano siku ambulance ambulanssi car

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
3 €
Sulkeutuu 3 vrk 18 h 53 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 3 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.