Kuvaus

Katso myös muu profiilini antiikki 400e (sis. pk) TARJOTTU!

Humppilan kokeellista tuotantoa 1970-luvulta. muita värejä: meripihka / Amber, vihreä-kirkas on saatavilla mutta tämä sininen jäi ilmeisesti kokeelliseksi tuotteeksi mesiurkujen lämpimän sävyn vallatessa markkinat. Vaasi on täysin ehjä yläosassa valun aikana tullutta lirutustekniikkaa ei voi pitää rikkoutumisena vaan auttaa lähinnä esineen yksilöinnissä. Ei kirpunpuremia. Mutta kuva edellä mennään. Tee ostopäätös kuvien perusteella. Tauno virkkala Tauno Wirkkala mesiurku mesiurut mesi urut poikkeava väri harvinainen Väri sininen vaasi sininen maljakko mesiurut sininen väri. Lisää kuvia maljakosta tarvittaessa. Pakkaan täydellisesti ja vaatimattomuus on paheeni. Ei ole huonoa tarjousta: TEE TARJOUS! Myynnissä Myös Muualla! Myydään siinä kunnossa kuin on kuvien ottohetkellä. Rajoitettu lähetystakuu/ takuu lähetyksen rikkoutumattomuudesta! Korkeus n. 25cm syvyys n. 8cm leveys n. 10cm

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 11 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 700 € Sulkeutuu 93 vrk 11 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.9. klo 16:52

Verojen kyselijällä toisaalta itsellään 18 negatiivista palautetta, että ei ole omat speksit parhaat mahdolliset..,ja miten lie verot...

20.9. klo 18:37

Jos joku jaksaa listata myyntiin jopa 3000kpl 1-2e nippeleitä niin ihailen. Kierto ei voi olla samaa luokkaa kuin verkkokaupassa. Tosin saako veroväh. kun tappiolla myy, Hmmm? Tääl paljon ollut antiikista piittaamatonta väkeä. Mm. Kossuplo "huutona"kerran

20.9. klo 16:49

En kyllä ymmärrä tätä myyjän dissausta..,pyytää saa mitä haluaa, kovasti tuntuu kuitenkin kiinnostavan. Joku neropatti keksi jo kysellä veroista, aika alas vajottu näin huutonetissä.., täällä kaikki varmaan maksaa verot myymästään maljakosta.Ala-arvoista.

20.9. klo 17:44

Se vielä, kun maailmassa on vain kaksi pakkoa asiaa, eikä kumpikaan niistä ole mesiurut sininen -maljakon ostaminen minulta :)

3.9. klo 2:13

Vielä kysymys, miten tämä on sinulle kulkeutunut?

3.9. klo 6:00

Keräilen vähän kaikkea, oikeastaan. tähän asti keräilyltäni on säästynyt vain Muumimukit, nekin vain siksi, että ovat toisinaan hirveän kalliita.

1.9. klo 23:32

Mielenkiinosta kysyn, onko tullut ostotarjouksia mitä voisit harkita? Tätä hinnan heilahtelua on ollut hauska seurata, alkuun ärsytti mutta nyt vaan tuntuu että oot hyvä tyyppi, ehkä joskus elämä on potkinut mutta nyt oot kaiken kanssa sinut, hyvä sinä.

2.9. klo 9:37

Vaasi on maksajalle kallis, myyjälle halpa ja omistajalle raha säilössä. Kasvamassa korkoa kauneuden muodossa. Tosin voisin päikseen vanhaan / tai tiettyyn uuteen peltiin vaihtaa, jos sattuu sopivaa löytyyn. Kaikki on niin suhteellista.

muokattu 9.10. klo 10:05

Tsemppiä Klotvo. Olet kestänyt erinomaisesti tämän suomalaisten kansantaudin; nimettömänä loukataan "maassa makaavaa"; yksi alottaa ja sitten porukalla piestään. Ihailtavaa nähdä kuinka olet heidän "yläpuolellaan"...... 10+

27.8. klo 9:35

Dänx! Minua suorastaan kiehtoo kun joku täysin tuntematon muistelee jotakin vanhoja myyntikohteitani =) Täytyy olla elämä silloin aika pientä jos tuntemattoman ihmisen vanhoja kohteita muistelee. Tein "Seppo vihaa mua" -meemin. Kaverit repeili naurusta!

26.8. klo 12:06

Sulla varmaan veroasiat kunnossa noin jälleenmyyjänä?

26.8. klo 12:11

Veroasiat kunnossa. Palautusta tuli, joten liikaa pidätetty, että ei siis aivan kunnossa, hyvä huomio, pitää pyytää alempi prosentti. Kiitos kun autoit huomaamaan, olen joskus hajamielinen.

24.8. klo 23:00

En voi muuta sanoa kun nostan hattua sinulle, laittaisin sydän hymiön mutten osaa. Kerro sitten miten kauppojen kävi, yritystä ainakin on ja jos ei mene niin viimeisin tarjoukseni on voimassa, voin sitä hieman korottaa

25.8. klo 2:37

Pidän tiedotettuna

21.8. klo 23:27

Oikeesti:DD, hintapyynti heiluu kokoajan. Suosittelen että laitat tän ulkomaanmyyntiin, ystävällisesti sanoi hän

21.8. klo 23:44

Kyllä tämä tästä.

16.8. klo 19:21

Sitä sen parempi. 30e tuote Ulkomaille. Laitas vielä se, legendaarinen moottori, jolla saa sähköpyörän tehtyä.

16.8. klo 19:23

Näin kai se on.

16.8. klo 16:29

Tämä kannattanee myydä sinne Jaappanilaisille ja Usalaisille. Siellä lienee maksavat paremman hinnan postikuineen kun täällä ja torilla.

16.8. klo 16:33

Kiitos neuvosta. myös Hongkong on tietoinen tästä yksilöstä.

Näytä lisää (3) Näytä vähemmän