Kuvaus

[RE-P0915]


Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva ensipainos RAKKAUS diggareille.  (Omiste, siisti)

Merja Hirvisaari: Kuka on se oikea? Rakkauden tähtimerkit

Testaa sovitteko yhteen! Kuka on se oikea? on hauska tietopaketti kaikille astrologiasta ja ihmissuhteista kiinnostuneille. Kirja kertoo huumorilla höystettynä, kuinka voit ymmärtää paremmin ystäviäsi, itseäsi ja omaa rakastasi. Testaa itsesi myös kirjassa olevan parisuhdetestin avulla.

Kuka on se oikea? sopii iloisiin juhliin, romanttisiin kynttiläillallisiin, mutta myös sinkun sohvaperunailtoihin.

1. painos

Otavan  Kirjapaino Oy
Keuruu 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 5.00e TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.

--------

Merja Hirvisaari on suomalainen kirjailija ja astrologi. Hän on valmistunut HSO-sihteeriksi Helsingin sihteeriopistosta 1983 ja opiskellut sen jälkeen Tampereen yliopiston täydennyskoulutuksessa sisällöntuotantoa. Hirvisaari toimi yli 10 vuoden ajan MTV3 Mediassa kaupallisten naisille suunnattujen verkkopalveluiden tuottajana. Nykyisin hän toimii markkinointiviestinnän yksityisyrittäjänä, omien kirjojensa teemojen ympärille rakennettujen lahjatuotteiden markkinoijana ja valmistajana, sublimaatio- ja kuvalaboratoriotuotteiden maahantuojana sekä valokuvista tehtyjen lahjatuotteiden verkkokauppiaana.

Merja Hirvisaari perehtyy kirjoissaan erilaisiin tapoihin löytää sisäinen tasapaino ja ymmärrys itseä kohtaan. Ensimmäinen kirja teki sen astrologian keinoin, toinen käsitteli unia. Kolmannessa Hirvisaari herättelee jumalattaria.

Merja Hirvisaari on myös tunnettu astrologi. Hän laatii säännöllisesti astrologiaa käsitteleviä artikkeleita ja horoskooppeja suomalaisiin aikakauslehtiin. Merja Hirvisaaren puoliso on kansanedustaja James Hirvisaari.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 1 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 7 vrk 1 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.