Kuvaus

 Meditaatio Ulrica Norberg

Tekijä Ulrica Norberg
Kustantaja WSOY
Sivuja 124
Kovakantinen – kuvakansi
Suomenkielinen
Painettu: 2005

Käytetty kirja, kannessa käytön jälkiä.
HUOM. Kirjan entinen omistaja on kirjoittanut nimiölehdelle oman nimensä niin lujaa painaen, että painauma näkyy myös joillakin seuraavilla sivuilla.

Yhdessä ilmoituksen kuvista on kirjan sisällysluettelo. Mahdollisista tekijänoikeudellisista syistä en laita sisällöstä enempää kuvia - kuvia.

Markkinointiteksti:

”Meditaatio on hyvä keino päästä henkiseen tasapainoon. Teoksen avulla aloittelijankin on helppo omaksua meditaatiotekniikat ja -ohjelmat.

Monet kokevat työn, kodin ja yhteiskunnan paineet usein liiallisina, jopa suorastaan pelottavina. Siksi olisikin hyvä osata hypätä aika ajoin ulos oravanpyörästä ja ottaa aikaa vain itselleen. Mutta miten?

Rauhallinen mietiskely, meditaatio, on parhaita keinoja päästä henkiseen tasapainoon ja löytää sopusointu oman itsensä kanssa. Meditaatio-kirja kertoo kaiken tarpeellisen mietiskelyn olemuksesta ja sen filosofisesta, historiallisesta ja uskonnollisesta taustasta, se selvittelee oikeaa hengitystä ja rentoutumista ja esittelee myös lyhyen joogaohjelman, joka on hyvää valmistautumista meditaatioon. Teoksen loppuosassa kerrotaan perusteellisesti eri meditaatiotekniikoista ja -asennoista sekä annetaan vinkkejä kullekin sopivan meditaatio-ohjelman valitsemisesta. Kaikki asennot ja liikkeet esitellään selkeästi tekstein ja valokuvin, joten vasta-alkajakin pystyy omaksumaan ne helposti.”

Taloudessa ei tupakointia eikä lemmikkieläimiä.

 

Asiasanat eivät ole tuotekuvaus. Asiasanat: meditaatio mielentyyneys zen jooga rentoutuminen hengitys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 2 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 6 vrk 2 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.