Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämä kiehtova, ajan tasalla oleva elämäkerta, joka on kirjoitettu Dalai Laman täydessä yhteistyössä, kerää kerralla julkisen persoonan ja kestävän mysteerin yhden maailman tärkeimmistä henkisistä johtajista.

Vuonna 1997 Dalai Lama valtuutti intialaisen toimittajan Mayank Chhayan kirjoittamaan elämästään ja ajastaan. Ainoa valtuutettu elämäkerta, joka ei ole buddhalainen, Chhaya teki yli tusinan henkilökohtaisia ??haastatteluja Dalai Laman kanssa McLeod Ganjissa Intian Himalajan pohjoisosassa, Tiibetin maanpakolaishallituksen kotona. Dalai Lama: Man, Monk, Mystic hän esittää syvällisen, oivaltavan muotokuvan monivuotisesta kiinnostuksesta ihmisille ympäri maailmaa. Chhaya kirjoittaa Tiibetistä ja buddhalaisesta perinteestä, josta Dalai Lama syntyi.

Lisäämällä syvyyttä ja vivahteita muotokuvaansa Chhaya kuvaa dalai -lamaa hänen maanpaossa vietetyn elämänsä ja erilaisten rooliensa valossa hänen seuraajiensa valossa. Hän valaisee Kiinan ja Tiibetin välisen erittäin monimutkaisen konfliktin ja tarjoaa näkemyksiä kasvavasta tyytymättömyydestä nuorten tiibetiläisten keskuudessa, jotka ovat turhautuneita

Dalai Laman kannattamasta väkivallattomasta lähestymistavasta Kiinan miehitykseen. Tasapainoinen, informatiivinen näkemys dalai -lamasta ja hänen työstään, tämä elämäkerta on sekä vakuuttava profiili merkittävästä hengellisestä johtajasta että hänen tehtävistään ja kiinnostava katsaus siihen, miten hänen maansa nykyiset levottomuudet vaikuttavat sen tulevaisuuteen.

TEKIJÄ: Chhaya, Mayank
TEOKSEN NIMI: Dalai-lama

Sidostyyppi: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Teoksen kuntoluokitus: K4- (erinomainen -)
ISBN: 9789511225744
Kustantaja: Otava
Painovuosi: 2008
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 336
Muu(t) tekijät: Iso-Markku, Jaana
Teoksen mitat: korkeus: 205 mm, leveys: 149 mm, paksuus: 31 mm, paino: 492 g

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 8:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.