Kuvaus

MAUNO KUUSISTO (1917 Tampere – 29.8.2010 Tampere) oli suomalainen iskelmä- ja oopperalaulaja.

Kuusistosta tuli 1960-luvun alussa populaari-ilmiö yhtäaikaisesti nuorisomusiikin nosteen kanssa, vaikka hän edusti laulajana puhdasta klassista lauluihannetta ja bel canto -tyyliä. Kuusisto toimi lauluillaan sillanrakentajana eri musiikkityylien välillä ja muovasi näin osaltaan suomalaisten musiikkimakua. Hänen repertuaariinsa kuuluivat muun muassa kansanlaulut, hengellinen musiikki, ooppera, romanssi, operetti ja viihdemusiikki. Kuusisto oli tunnettu laajalti ulkomaita myöten lyyrisestä tenoriäänestään.

Mauno Kuusiston tunnetuimpiin esityksiin kuuluvat myös muiden muassa ”Romanssi” (säv. Pjotr Tšaikovski, 1959), ”Kaunis kotimaani” (1959), ”Miksi?” (Warum?, 1964), ”Edelweiss” (1966), ”On jossakin” (1967), ”Vaiennut viulu” (1971), ”Lokki” (1971) ja ”Elämäni on lauluni” (1971).

Hänen parhaitaan on koottu 20 SUOSIKKIA –sarjan Lokki-levylle.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

"Lokki" "Elämäni on lauluni" "Heijastus" "Annina" "Soittoniekka" "Romanssi" "Kesäpäivä Kangasalla" "Kanteleeni" "Kaunis kotimaani" "Laulu taivaasta" "Valaistu ikkuna" "Päivä vain" "Kertokaa se hänelle" "Palaja Sorrentoon" "Sun on mun sydämein" "Volgalaulu" "Äiti pien'" "Itkevä huilu" "Kodin kynttilät" "Vaiennut viulu"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 4 vrk 10 h 56 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 4 vrk 10 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.