Kuvaus

Arvostetun matrikkelitaiteilija Matti Visannin (vuoteen 1936 Björklund; 1885-1957) upea signeerattu akvarelli lähes sadan vuoden takaa vuodelta 1923!

Koko noin 40 x 32 cm.

Hyvin marraskuulainen väritys, vaikka ei Marraskuun ryhmään kuulunutkaan.

Signeerattu aikaisemmalla nimellä Matti Björklund ”M.B.” ja vuosi perässä. Eli ajalta ennen kuin vaihtoi nimensä Björklundista Visanniksi!

Uniikki!

Kaikki alkuperäistä kehystä ja lasia myöten.

Urbaani kaupunkinäkymä, joka säilyttää varmasti kiinnostavuutensa.

Hyvin syksyinen tunnelmaa huokuva väritys. Näkyisi olevan lumi katoilla jo, eli talveen kääntyvä syksy tai aivan alkutalvi, arvaan. Syksy tai aivan alkutalvi kuitenkin edelleen, koskapa puissa lehdet jäljellä.

Matti Visanti oli oululaissyntyinen erittäin tunnettu kuvataiteilija ja arkkitehti, joka kuvitti mm. Kalevalan ja Kantelettaren ja Johanneksen Ilmestyksen. Lisäksi hän teki sankarimuistomerkkejä Suomen sotien sankareille.

Oli ensimmäinen suomalaistaiteilija, joka kuvitti Kalevalan ja muutti nimensäkin tämän takia Björklundista Visanniksi, koska katsoi, että Kalevalan kuvittajalla piti olla suomalainen nimi. Tämä siis ajalta ennen nimenmuutosta.

Katso Matti Visannista esim:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Visanti

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/matti-visanti-ent-bjorklund-2

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina 7,95 euroa.

Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti (ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani), mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalle. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että olet huutamassa käytettyä hyvin iäkästä tuotetta eli jotain muuta pientä kulumaa/muutakin voi aina 100-vuotiaassa tuotteessa olla, minkä hyväksyt ostaessasi, mutta kyllä tämä kaikin puolin siisti minun mielestäni on.

Kuvataide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina ainakin. Jos näitä on yli 100 vuotta myyty, luulisi arvon säilyvän tulevaisuudessakin. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat kuvataidetta sijoituksena. Pääsee pienellä pääomalla alkuun keräilijänä ja samalla nauttimaan kauniista taiteesta. Etsi omat suosikkisi!

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä paljon kuvataidetta. Toinenkin teos Matti Visannilta!

Hakusanoja: Matti Visanti, Matti Björklund, akvarelli, akvarellimaalaus, vesivärimaalaus, vesiväri, taidemaalaus, maalaus, maalaustaide, Marraskuun ryhmä, matrikkeli, matrikkelitaiteilija, kuvataiteilijamatrikkeli, taiteilijamatrikkeli, signeerauttu, signeeraus, rakennustaide, arkkitehtuuri, kaupunki, kaupunkimaisema, moderni, urbaani, Oulu, Suomi, vanha, antiikki, taulu, teos, taideteos, antiikkitaulu, antiikkimaalaus, 1920-luku, 1920-luvun, 20-luku, 20-luvun, 1923.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 21 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 85 vrk 21 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.