Kuvaus

Matti Paloheimo: HENGEN MIES. Kansi: Ilkka Pesonen. 1982 Kirjayhtymä. 141-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hengen mies (1982) on Matti Paloheimon ensimmäinen romaani. Se asettaa vastakkain seurakunnan ja juuri toimeensa tulleen uudenlaisen papin tämän ihmissuhteissa ja kutsumuksessa. Taitavasti Paloheimo kuvaa päähenkilönsä Antti Turusen, entisen opettajan, eronneen miehen, elämän ongelmat ja haasteet. Turvautumalla vanhaan moraalikoodistoon niistä ei tänään selvitä.

Matti Paloheimo (s. 1947 Vesilahti) on koulutukseltaan teologian maisteri. Hänet tunnetaan runoilijana, mutta hän on julkaissut myös proosaa, esseitä, pamfletteja ja elämäkertateoksen isästään kirjailija Oiva Paloheimosta. Matti Paloheimo tuli tunnetuksi kantaaottavana keskustelijana sekä runoilijana, joka kätkee teksteihinsä satuttavia elämäntotuuksia. Hän työskenteli Kirkon tiedotuskeskuksen elokuvatoimittajana 1972–73 ja kirkon korkeakoulusihteerinä 1974–84, Kirkon tiedotuskeskuksen televisiotoimituksen päällikkönä 1984–96, televisiotoimittajana 1996–98 ja Valtion elokuvatarkastamon johtajana 1999–2011.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 h 55 min 19 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 8 h 55 min 19 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.