Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. VAUVAN SYNTYMÄ 20102011. Kirjoittajat kätilö Monica Moland, kirjailija Eivind Blikstad, professori Paul Øian. Suomalaisiin olosuhteisiin mukautettu. 2010 Vau'kirja. Nidottu kirja (19 x 13 cm), jonka 66 sivusta parikymmentä sivua varattu lukijan omille muistiinpanoille, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Vauvan syntymä (2010) -kirjasta löydät yksistä kansista kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää synnytyksestä ja siihen valmistautumisesta! Tekstistä vastaavat alan parhaat asiantuntijat, kätilöt, jotka paljastavat sinulle ihanan ja ikimuistoisen synnytyksen salat. Saat hyviä neuvoja ja vinkkejä raskauden viimeisistä viikoista itse suureen tapahtumaan saakka. Mukana runsaat määrät tärkeää asiaa myös tulevalle isälle, jonka rooli odotusaikana ja synnytyksessä ei aina ole niitä kaikkein helpoimpia... 

 

2. MATKOILLA: MATKUSTAMINEN 0–6-VUOTIAIDEN LASTEN KANSSA. Teksti Wendy Wax. Suomalaisiin olosuhteisiin mukautettu. Suomentanut Sari Lehtimäki. 2007 Vau'kirja. 64-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Matkoilla: Matkustaminen 0–6-vuotiaiden lasten kanssa (2007) -kirjan tarkoitus on antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä vanhemmille, jotka aikovat matkustaa pienten lasten kanssa. Tästä oppaasta voit lukea, mitä kannattaa pitää mielessä ennen kuin päätät matkakohteen ja mitä asioita on hyvä selvittää hotelli- ja lipunvarauksen yhteydessä. Oppaasta löydät myös hyviä matkavinkkejä sekä puuhaideoita, jotka saattavat tehdä auto-, lento-, juna- tai laivamatkasta lapsellesi hauskan. Usein on niin, että vanhemmat kaipaavat vaihtelua, eivät niinkään lapset: vanhemmat haluavat nähdä uusia paikkoja ja saada uusia virikkeitä. Hinku päästä matkalle on suuri ja matkakohteiden kirjo on laaja ja houkutteleva. Pidä matkasuunnittelun lähtökohtana sitä, että mukaan on tulossa pieni lapsi. Matka, joka tehdään lapsen ehdoilla ja lapsen parasta ajatellen, on usein onnistunein kaikkien mukana olleiden mielestä.

 

3. LAPSI SAIRASTAA: KÄSIKIRJA PIENTEN LASTEN VANHEMMILLE. Kirjoittanut Kjersti Lundemo. Suomentanut Risto K. Träff. 2008 Vau'kirja. 64-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.

Lapsen kehitys: 0–6-vuotiaan virstanpylväät (2008) on käytännöllinen käsikirja: se esittää kuvauksen tavallisimpien lastentautien oireista sekä tietoa eri sairauksista. Lue, mitä voit itse tehdä lapsen hyväksi ja milloin on otettava yhteyttä lääkäriin. Kirja sisältää myös käyttökelpoista informaatiota ja hyviä vinkkejä sairauksien ennalta ehkäisystä. Harva asia huolestuttaa vanhempia enemmän kuin lapsen sairaus. Vilustumissairaudet usein seuraavat toistaan lapsen ensimmäisten elinvuosien aikana - ja siinä sivussa koetaan ehkä vatsataudit ja korvasäryt. Onneksi lasten sairaudet ovat useimmiten vaarattomia, mutta ovathan ne kiusallisia. Silloin lapsi tarvitsee kaiken mahdollisen huolenpidon ja rakkauden - sekä hoidon, joka on sovitettu sairauden mukaan ja lieventää vaivoja.

 

4. Veera Hiranandi: LAPSEN KEHITYS: 0–6-VUOTIAAN VIRSTANPYLVÄÄT. Suomentanut Taija Mård. 2010 Vaukirja. 64-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Lapsen kehitys: 0–6-vuotiaan virstanpylväät (2010) -kirja kertoo lapsen kehityksen tärkeimmistä vaiheista 0 – 6-vuotiaana. Syntymän ja kahden ikävuoden välillä lapsi kehittyy uskomattoman paljon, ja siksi nämä vuodet on tässä kirjassa kuvattu muita yksityiskohtaisemmin. Sinä olet ensimmäinen opastaja ja tietolähde sekä se henkilö, joka voi parhaiten häntä tukea ja kannustaa. Kun sinulla on tietoa kehityksen virstanpylväistä, voit paremmin seurata lapsesi kehitystä – ja kenties iloita entistäkin enemmän kaikesta siitä, mitä tänä aikana tapahtuu.

Teos on ilmestynyt ensimmäisen kerran Norjassa 2006. Sen kirjoittaja Veera Hiranandani on newyorkilainen kustannustoimittaja ja lastenkirjoja julkaissut kirjailija. Teoksen konsulttina on toiminut norjalainen lasten lääketieteeseen erikoistunut lääkäri Kåre E. Danielsen.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 21 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 59 vrk 21 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.