Tuote on myyty käyttäjälle taconatsi hintaan 19 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

PIUKAT PAIKAT
Kun chicagolaismuusikot Joe (Curtis) ja Jerry (Lemmon) osuvat sattumalta paikalle alamaailman selvitellessä välejään, heille tulee hoppu hypätä Floridan junaan, jossa he ovat Josephine ja Daphne, tyttöjazzyhtyeen tuoreimmat - ja rumimmat - tulokkaat.
Kaikki sujuu kuin rasvattu... kunnes lemmestä riutuva laulajatar (Monroe) ihastuu "Josephineen", hieman elähtänyt playboy (Joe E. Brown) iskee silmänsä "Daphneen", ja gangsteripomo (George Raft), jota ei ei niin vain huijata, haluaa panna heidät jäihin ikiajoiksi.
KUINKA MILJONÄÄRI NAIDAAN
Kolme kaunista mallityttöä yrittävät vietellä itselleen miljonäärimiehet New Yorkissa. Locon, Polan ja Schatzen loistoasunto täyttyykin rikkaista kosijoista, mutta tytöt huomaavat rakastuvansa aivan tavallisiin jantusiin. Neitien on valittava järjen ja tunteiden välillä.
HERRAT PITÄVÄT VAALEAVERIKÖISTÄ
Marilyn Monroe häikäisee upeana povipommina, joka haluaa napata miljonäärinsä todetakseen itse että ”Timantit ovat tytön parhaita ystäviä”.
Herrat pitävät vaaleaveriköistä on monien mielestä Marilynin suosituimpia filmejä.
BUSSIPYSÄKKI
Viaton rodeo-cowboy Bo (Don Murray) rakastuu kahvilalaulaja Cherieen (Marilyn Monroe) Phoenixissa. Hän yrittää paeta Los Angelesiin, mutta mies löytää hänet ja pakottaa hänet bussiin kotiinsa Montanaan. Kun bussi pysähtyy Grace's Diner -ravintolaan, matkustajat huomaavat, että tie on tukossa. Tähän mennessä kaikki tietävät sieppauksesta, mutta Bo on päättänyt saada Chérien.
KESÄLESKI
Sanotaan, että avioliiton seitsemäs vuosi on vaarallisin aviomiehen uskollisuudelle. Tämän seitsemännen vuoden kutinan kokee myös kiltti ja hieman mitätön kustannusvirkailija Richard Sherman (Tom Ewell), kun hänen perheensä lähtee maalle kesäloman viettoon ja jättää hänet yksin helteiseen New Yorkiin. Mies itse on tosin varma moraalinsa kestävyydestä mutta sitten yläkerran naapuriksi muuttaa uhkea valokuvamalli Marilyn Monroen hahmossa.
Yksi tunnetuimpia Marilyn Monroesta otettuja valokuvia on se, jossa hän seisoo metron tuuletusritilän päällä ja yrittää pitää ilmavirran puhaltamat hameenhelmat säädyllisissä korkeuksissa. Tuo kohtaus on peräisin Marilynin parhaisiin kuuluvasta komediasta Kesäleski.

+

MY WEEK WITH MARILYN ( ei kuvassa )
Colin Clarkin kahteen kirjaan perustuva brittidraama kertoo Marilyn Monroen ja Laurence Olivierin tähdittämän elokuvan Prinssi ja revyytyttö (1957) synnystä. Tarina keskittyy viikkoon, jolloin Clark toimi Marilyn Monroen isäntänä Englannissa tämän miehen Arthur Millerin poistuttua maasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 10:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.