Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Poikkeuksellisen onnistunut uusintafilmaus genressään, joka menee läpi katsojasta kuin happo styroxista, ja jota useissa yhteyksissä on tituleerattu jopa nihilistisen inhorealistista esikuvaansa tehokkaammaksi, mikä on paljon sanottu. Tästä sisällöstä ei synkkyys enää paljoa pahene!!

Kuvien vuosia sitten LOPPUUNMYYTY, teknisesti todella tasokas ja tätä nykyä ÄÄRIMMÄISEN HARVINAINEN Night Visions -suomijulkaisu, jonka painosmäärä julkaisuajankohtana ei päätä huimannut. Suomessa tämä on julkaistu Blu-ray:na vain ja ainoastaan KERRAN! Upea pala kotimaista julkaisuhistoriaa genre-elokuvien saralla.

SUOMIKANNET ja SUOMENKIELINEN TEKSTITYS!!

Ikäraja: -K18-

Modernin genre-elokuva klassikon ultrabrutaali UNRATED versio josta uusintapainosta ei ole näkynyt, ja jollaista on turha odottaa tulevaisuudessakaan jo fyysisen formaatin nykytilankin huomioiden. Heittämällä sisään niiden julkaisujen kärkikastiin joiden jälleenmyyntiarvo ainoastaan kasvaa!!

Peilikirkas täysin hiusnaarmuton ja sormenjäljetön levy, virheetön kansilehti ja uudenveroinen alkuperäinen tukeva kotelo. Kunto niin PRIIMAA kuin olla ja voi!!!!!!!!!!!!!!

Yhä vain harvemmin tarjolla, tässä kuntoluokassa sitäkin rajatummin. VAIN tämä yksilö! En tingi, eikä hinta missään tapauksessa tipu jatkossakaan.


Elokuvan arvostelu verkkolehti Elitistissä:

https://www.elitisti.fi/arvostelu/2012/09/maniac-2012-franck-khalfoun

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 9:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.