Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Maeve Binchy kirjapaketti, johon kuuluu kolme lämminhenkistä kirjaa.

*****************************************

-Maeve Binchy: TALO DUBLINISSA, WSOY 1. painos 1999

Vanha viktoriaaninen talo Dublinin Tara Roadilla tulee Rian elämään samalla hetkellä kuin vaarallisen komea Danny Lynch. Ja Danny Llynch, joka saisi kenet tahansa, haluaa Rian kanssa naimisiin. Onnellinen Ria ei kuuntele läheistensä varoituksia, vaan pian hänellä on Dannyn kanssa kaksi lasta ja kauniisti sisustettu koti.
Koko maailma, ystävät ja sukulaiset tuntuvat pyörivän hänen perheensä ja keittiönsä ympärillä.

Viidentoista avioliittovuoden jälkeen Ria joutuu huomaamaan, että Dannylla on elämää myös toisaalla.
Juuri silloin, kun Ria toivoo, että voisi olla jossain kaukana eikä tarvitsisi vakuutella muille, että kaikki on hyvin, puhelin soi.
Amerikkalainen Marilyn Vine haluaa vaihtaa Rian kanssa koteja kesän ajaksi, sillä myös hän haluaa päästä hetkeksi vaikeuksiensa keskeltä pois.

Äkkiä, edes toisiaan tapaamatta, molemmat kovia kokenet naiset ovat uudessa ympäristössä, uusien ihmisten parissa ja uusien ongelmien - vai sittenkin onnen edessä.

"Lämmin. Herkullinen. Vastustamaton." Sunday Times

Siisti ja hyväkuntoinen, lähes uudenveroinen, 486 sivuinen kovakantinen kirja kansipaperein.

******************************************

- Maeve Binchy: TAVERNA TÄHTIEN ALLA, 2. painos 2006, Loisto

Sykähdyttäviä, koskettavia tarinoita elämästä!

Mestarikertoja vie lukijansa Kreikan auringonpaahteisiin päiviin ja tähtikirkkaisiin öihin etsimään sitä, mikä lopulta on tärkeintä.

Neljä muukalaista kohtaa kreikkalaisessa tavernassa, korkealla vuorenrinteellä pienen kylän yläpuolella. Jokainen on omista syistään jättänyt taakseen kotinsa ja entisen elämänsä, kun äkillinen tragedia heittää heidät yhteen.

Nuori irlantilainen Fiona on sairaanhoitaja, jonka perhe ei ymmärrä hänen haluaan kulkea omia polkuja. Amerikkalainen Thomas kaipaa epätoivoisesti pientä poikaansa ja pelkää ex-vaimonsa tulevan heidän väliinsä. Saksalainen Elsa on yllättäen jättänyt televisiotyönsä, mutta joku menneisyydestä ei suostu päästämään hänestä irti. Ujo ja hiljainen David Englannista on puolestaan päättänyt nousta määräilevää isäänsä vastaan. Myös tavernan omistajalla, Andreaksella, on kipupisteensä: hänen poikansa lähti kotoa yhdeksän vuotta sitten palaamatta koskaan. Kaikki löytävät ratkaisunsa - mutta eivät välttämättä odottamallaan tavalla...

Maeve Binchy kuvaa henkilöitä niin lämpimästi ja tarkoin silmin, että lukija ei vain lue, vaan elää tarinan mukana.

Siisti ja hyväkuntoinen, kertaalleen luettu 379 sivuinen pehmeäkantinen kirja / Loisto pokkari.

****************************************

Maeve Binchy: HOPEAHÄÄT, WSOY 1. painos 2008.

Desmond ja Deindre Doyden avioliitto on kestänyt kaksikymmentäviisi vuotta. Hopeahääpäivä on suuri tapaus ja se kokoaa yhteen heidän lapsensa sekä läheiset ihmiset liiton alkuajoilta.

Juhliin saapuvat pariskunnan tyttäret Anna ja Helen, poika Brendan sekä häissä bestmanina toiminut Frank, morsiusneito Maureen ja vihkipappi isä Hurley. Heistä jokainen on Hopeahäissä hetken pääosassa, ja kaikkien tarinoista syntyy yhteinen kertomusten kudelma, jossa polveilevat ja paljastuvat salaisuudet ja vaietut asiat vuosien varrelta. Desmond on epäonnistunut urallaan ja Deindre luulee vanhempiensa paheksuneen miestään. Pari on pitänyt yllä valheellista menestyksen julkisivua, josta heidän nuorimmat lapsensa ovat elämänratkaisuillaan rimpuileet irti - Helen luostariin ja Brendan sukutilalle. Annakin on valmis johonkin uuteen. Myös Frankilla, Maureenilla ja isä Hurleylla on omat luurankonsa kaappeihin piilotettuina, ja kaikkien kohtalot kulminoituivat dramaattisesti juhlien alla.

Maeve Binchy kuvaa Hopeahäissä lämpimästi mutta tarkkanäköisesti ihmis- ja perhesuhteiden monimutkaisuutta sekä väärinkäsityksiä, joiden vallassa saatamme viettää koko elämämme.

Uudenveroinen, 281 sivuinen kovakantinen kirja kansipaperein.

********************************************

Nouto tai lähetyskulut huutajalle.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, kenkiä, astioita, postikortteja ym. 

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin. Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimasssa olevaan hintaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 19:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.