Kuvaus

Tuotteen Maestro MR-054 Vedenkeitin sytytyslasilla 1,7 L kuvaus


Maestro MR-054 Sähköinen vedenkeitin valaistulla lasilla 1,7 L

Upea Maestro MR-054 Sähköinen vedenkeitin on täydellinen valinta kodin keittiöön. Sen innovatiivinen suunnittelu yhdistettynä valaistuun lasipintaan tekee siitä sekä tyylikkään että käytännöllisen.

Tämä vedenkeitin tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan:

  • 1,7 litran tilavuus mahdollistaa suuren määrän veden keittämisen yhdellä kertaa, joten voit helposti valmistaa teetä, kahvia tai muita kuumia juomia isommallekin porukalle.
  • Valaistu lasipinta tekee vedenkeittimestä näyttävän ja luo tunnelmaa keittiöön. Voit seurata veden kiehumista ja nauttia kauniista valaistuksesta.
  • Sähköinen toiminta mahdollistaa nopean ja tehokkaan vedenkeittämisen. Sinun ei tarvitse odotella liedellä, vaan voit saada kiehuvaa vettä vain muutamassa minuutissa.
  • Automaattinen virrankatkaisu suojelee vedenkeitintä ylikuumenemiselta ja ylikiehumiselta. Voit siis luottaa turvallisuuteen ja käyttää vedenkeitintä huolettomasti.

Maestro MR-054 Sähköinen vedenkeitin on loistava valinta niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä. Sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderneihin keittiöihin, ja sen käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä arjen helpottajan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 11 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.