Kuvaus

American Life on Madonnan yhdeksäs studioalbumi. Se julkaistiin 22. huhtikuuta 2003. Sen tuottajina olivat Madonna, Mirwais Ahmadzaï ja Mark "Spike" Stent. Albumi myi ensimmäisellä viikollaan 241 000 kappaletta. Albumi myi Yhdysvalloissa 675 000 kappaletta ja maailmanlaajuisesti 4 miljoonaa kappaletta.

Albumi herätti kohua, sillä sitä promotoidessaan Madonna kritisoi Irakin sotaa ja Yhdysvaltain presidenttiä George W. Bushia. American Life -singlen musiikkivideolla Madonna heittää Bushin syliin kranaatin. Madonna kuitenkin kielsi videon esittämisen televisiossa vedoten siihen, että halusi kunnioittaa Irakissa sotivien uhrauksia.

Albumin ensimmäinen single oli Kuolema saa odottaa-elokuvan tunnuskappale Die Another Day. Seuraavaksi singlenä julkaistiin American Life ja kolmantena Hollywood. Albumilta julkaistiin Yhdysvalloissa promosingle Nobody Knows Me. Viimeiset singlet olivat Nothing Fails ja Love Profusion, jotka julkaistiin talvella 2003.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros, other countries 5,2 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

American Life (4:58)

Hollywood (4:24)

I'm So Stupid (4:09)

Love Profusion (3:38)

Nobody Knows Me (4:39)

Nothing Fails (4:49)

Intervention (4:54)

X-Static Process (3:50)

Mother And Father (4:33)

Die Another Day (4:38)

Easy Ride (5:07)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 5 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 4 vrk 5 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.