Kuvaus

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva cd  LOVEX / GLAM ROCK diggareille.

LOVEX: Divine Insanity - CD  

  • Bullet for the Pain (Säv. & San. Lovex) - 3.31
  • Guardian Angel (Säv. & San. Lovex & Janne) - 3.54
  • Oh How the Mighty Fall (Säv. & San. Lovex) - 3.26
  • Remorse (Säv. & San. Lovex) - 4.36
  • Bleeding (Säv. Lovex & Jussi, San. Lovex) - 3.46
  • Wounds (Säv. & San. Lovex) - 3.54
  • Die a Little More (Säv. Lovex & Jussi, San. Lovex) - 3.25
  • On the Sidelines (Säv. & San. Lovex) - 4.10
  • Halfway (Säv. & San. Lovex) - 4.03
  • Divine Insanity (Säv. & San. Lovex) - 3.59
  • Sleeptight (Säv & San. Lovex) - 1.49

(c) 2006
 

VOITTOHUUTO ja PK. 3,30e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)


 

Lovex on alun perin hämeenkyröläinen, mutta nykyään tamperelainen englanniksi esiintyvä rock-yhtye. Vuosien ajan eri yhtyeissä soittamisen jälkeen yhtyeen jäsenet päättivät alkaa soittaa yhdessä talvella 2001–2002. Yhtyeen perustajajäseniä ovat Vivian, Sammy ja Jason. Nykyinen kokoonpano vakiintui maaliskuussa 2004, kun laulajaksi löytyi Theon. Sitä ennen laulajan paikkaa piti muun muassa Uniklubin Jussi Selo. Yhtye esiintyy taiteilijanimillä, eivätkä jäsenet julkisuudessa ole halunneet paljastaa oikeita nimiään, vaikka joihinkin julkaisuihin ne ovatkin vuotaneet.

Lovexin esikoisalbumi Divine Insanity ilmestyi Suomessa 1. maaliskuuta 2006 ja nousi virallisen albumilistan sijalle neljä. Saksassa albumi ilmestyi helmikuussa 2007 ja nousi virallisen albumilistan sijalle 20. Japanissa albumi julkaistiin 17. syyskuuta 2007. Lovexin historian toinen single "Guardian Angel" oli Suomen virallisen singlelistan kärjessä 3 viikkoa putkeen. Lovexilla on myös aktiivinen street team, johon ei tällä hetkellä oteta uusia jäseniä.

Nimi Lovex tuli alun perin siitä, että alkutuotannon sanoitukset kertoivat usein menetetystä rakkaudesta. Siksi nimessä siis ovat sanat "ex" ja "love". Sanoitusten monipuolistuttua jopa kantaaottaviksi bändi on kuitenkin päättänyt pitää nimen samana, koska pitävät sitä kaikessa härskiydessään erittäin helposti muistettavana.

Vuoden 2006 loppupuolella Lovex solmi Euroopan laajuisen (Suomea lukuun ottamatta) levytyssopimuksen GUN Recordsin kanssa. Vuoden 2007 kesällä yhtyettä alettiin viedä jo Aasiaan, kun levytyssopimus Japaniin Toshiban EMI:n kanssa julkistettiin syyskuun puolivälissä. Yhtye sijoittui kolmanneksi Suomen euroviisukarsinnoissa vuonna 2007 laululla "Anyone, Anymore". Lovexin albumi Divine Insanity myi Suomessa kultaa helmikuussa 2007.

Toisen albuminsa Pretend or Surrender Lovex julkaisi 30. huhtikuuta 2008. Levyn ensimmäinen single on Take a Shot, joka oli keväällä 2008 Suomen eniten radiossa soitettu kappale, ja täten myös yhtyeen menestynein kappale radiosoiton perusteella.

Bändi on myös keikoilla coveroinut Bon Jovin klassikkoa Runaway, Backstreet Boysin kappaletta "Larger Than Life", Musen kappaletta "Time Is Running Out", Tenacious D:een kappaletta "Fuck Her Gently", Oasiksen "Champagne Supernova" ja lukuisia muita kappaleita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 19 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 49 vrk 19 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.