Kuvaus

Tuomo Hiironmäki eli Lord Est on Tampereelta kotoisin oleva reggaelaulaja. Hän tekee musiikkia yhdessä veljensä Uncle Tanin kanssa. Yleinen työnjako on, että Lord Est sanoittaa kappaleet ja Uncle Tan säveltää ne. Lord Est on veljeksistä laulaja ja Uncle Tan kosketinsoittaja. Eri esiintymiskokoonpanoille on vakiintunut nimi Lord Est. Lord Est laulaa myös muiden artistien levyillä, ja biisit ideoidaan tällöinkin aina yhdessä.

Se on päätetty on hänen neljäs studioalbuminsa. Se julkaistiin 30. syyskuuta 2009. Albumin ensimmäinen single "Nyt saa juhlia taas" kuultiin ensimmäisen kerran Yle X:llä vappu-aattona 2009. Albumin toinen single oli "Tänään räjähtää". Kappaleen radioversiossa on mukana myös Åke Blomqvist.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Nyt saa juhlia taas (3:32) Yöajelu (3:53) Keho on mun temppeli (3:36) Jään tuijottaan silmiin (4:00) Pikavippi (3:51) Se on päätetty (3:01) Missään ei näy valoo (mukana Nelli Saarikoski) (4:07) Uusavuton (2:59) Hehku (3:21) Tänään räjähtää (3:26) Sä poissa oot (3:30)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 3 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 11 vrk 3 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.