Kuvaus

Digitaalinen uudelleen masterointi, tupla DVD, suomiprintti.
Eeppinen minisarja.

Vaarojen maa (Lonesome Dove) on vuonna 1989 ensi-iltaan tullut yhdysvaltalainen, minisarjana esitetty televisioelokuva. Lajityypiltään se on lännenelokuva, ja se perustuu Larry McMurtryn samannimiseen romaaniin. Elokuvan on ohjannut Simon Wincer, ja pääosissa esiintyvät Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Danny Glover, Diane Lane, Anjelica Huston ja Robert Urich.

Alun perin elokuva esitettiin kaksiosaisena, mutta esimerkiksi Suomessa se on jaettu neljään osaan. VHS-julkaisuna se oli jaettuna kahdelle kasetille.

Elokuva voitti kaksi Golden Globea: Paras lyhytelokuva tai -sarja ja Paras miespääosa lyhyetelokuvassa tai -sarjassa jonka sai Robert Duvall. Lisäksi elokuva sai muun muassa seitsemän Emmy-palkintoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 12 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 33 vrk 12 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
30.1. klo 21:30

Moro, ok. Voisin ostaa pätkän. Asun itse Vantaan kupeessa. Sopiiko nouto? Mistäpäin Vantaata voisi noutaa jos nouto käy?

31.1. klo 10:24

Sunnuntaina käy nouto. Kotoani voit tulla noutamaan. 01300 antaa vinkin alueesta ;) Tasarahalla, käteisellä.

30.1. klo 15:04

Moi, onko lonesome dovessa koko leffasarja kahdella dvd:llä? Tietääkseni koko sarja sisältää 3 dvd:ta mutta kolmas sisältää ekstramateriaalia. Voisin ostaa jos sisältää koko leffan n 6 tuntia. Kiitos yst.terv Mikko

30.1. klo 21:11

Kakkoskuvan alalaidassa näkyy tuo kokonaiskesto. Näyttää olevan reilut 6h.