Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM - langaton kaukosäädin puuttuu. Mukana on itse laite ja ulkoinen virtalähde. Kamera toimii windowsissa välittömästi kun sen kytkee USB-porttii.

Siro laite on helppo kuljettaa mukana ja asentaa käyttöön sinne, missä töitä kulloinkin tehdään. Enintään kuuden hengen ryhmille optimoidun ratkaisun tuottavuutta kasvattavia ominaisuuksia ovat 1080p:n teräväpiirtovideo, 360 astetta kattava ääni ja langaton näytön peilaus* käytännössä missä tahansa työtilassa.

Ominaisuudet:
Objektiivi tarkentaa automaattisesti ihmisiin ja esineisiin, joten kuva on terävä, olipa kamera suunnattu mihin tahansa.
Yhdeksänkymmenen asteen kuva-ala, digitaalinen panorointi ja kallistus sekä nelinkertainen digitaalizoomaus ja teräväpiirtoinen kuva sopivat keskikokoisiin ryhmäkeskusteluihin.
Akustisen kaiun- ja melunsuodatuksen ansiosta tuntuu aivan siltä, kuin keskustelut käytäisiin samassa tilassa.
Joustava käyttö ilman virtajohtoa: yksi akun lataus riittää kolmen tunnin videoneuvottelu- tai näytönpeilausistuntoon tai 15 tunnin kaiutinpuhelimen käyttöön (akku ladataan joko USB-portin tai verkkovirran kautta).
Kannettavan kaistanleveyttä vapautuu, kun videonkäsittely suoritetaan kamerassa, ja saat tasaisen videokuvan mm. Skype for Business- ja Microsoft® Lync® 2013 -sovelluksiin.
Kun NFC-tekniikkaa tukevan mobiililaitteen asettaa perusyksikön tuntumaan, yhteys muodostuu saman tien ja kaiutinpuhelimen erinomainen ääni on käytettävissä.
Toimii useimpien keskitettyyn viestintään ja videoneuvotteluihin tarkoitettujen sovellusten kanssa
Ratkaisun akustiset ominaisuudet takaavat, että kaikki osanottajat kuulevat ja kuuluvat laadukkaasti lähes kahden metrin säteellä laitteesta.
Plug-and-play-USB-liitäntä
Skype for Business -sertifioitu, optimoitu Lync-sovellukselle, Cisco Jabber™- ja WebEx®-yhteensopiva**. Sertifiointi takaa yhtenäisen käyttökokemuksen suurimmassa osassa yritystason keskitettyjä viestintäympäristöjä.
Telakoitava kaukosäädin (PUUTTUU)
Kensington-lukon paikka
Täyden 1080p-teräväpiirtotarkkuuden videopuhelut (enintään 1920×1080 kuvapistettä) ja 720p-tarkkuuden teräväpiirtovideopuhelut (enintään 1280×720 kuva
pistettä) tuettujen asiakasohjelmien avulla
H.264 UVC 1.5/SVC -videokoodaustekniikka Tuki H.264 SVC -koodaukselle 1080p-tarkkuudella sekä parhaan puhelulaadun optimoinnille yhden tai useamman osanottajan teräväpiirtovideopuheluissa
Rightlight 2 -tekniikka tuottaa tarkan kuvan erilaisissa valaistusolosuhteissa (myös himmeässä valaistuksessa)
Tuotteen mitat: 75 x 304,2 x 75 mm
Paino: 766 g
Järjestelmävaatimukset: Windows 7 tai 8.1, Mac OS X 10.7 tai uudempi, Google Chromebookin versio 29.0.1547.70, järjestelmä 4319.79.0, Näytön peilitila Android 4.3 tai uudempi, Windows 8.1 tai uudempi.

Lisätietoja valmistajan sivuilla

Lisätietoja verkkokauppa.com
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 14:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.