Tuote on myyty käyttäjälle samulehto hintaan 6,50 €

Kuvaus

Myydään kuvien mukainen 4 dvd:n boxi: Lethal Weapon Collection. Tappava ase 1 - 4. Siis, 4 elokuvaa samassa boxissa. Parissa dvd:ssä pintajälkiä havaittavissa ja viimeisessä dvd:ssä sormenjälkiä havaittavissa. Näistä johtuen laitan kuntoluokitukseksi tyydyttävän. 

LETHAL WEAPON (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1987. Pääosissa Mel Gibson ja Danny Glover. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 1.85:1. Kesto n. 113min.

LETHAL WEAPON 2 (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1989. Pääosissa Mel Gibson ja Danny Glover. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 114min. Extrana "Stunts and Action Featurette".

LETHAL WEAPON 3 (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1992. Pääosissa Mel Gibson, Danny Glover ja Joe Pesci. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 116min.

LETHAL WEAPON 4

Actionleffa vuodelta 1998. Pääosissa Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock ja Jet Li. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 19:llä kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 122min.

Kaksipuoleinen DVD, kääntöpuolella extrat: Pure Lethal, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, haastatteluja, B-Roll Footage ja trailereita.

 

Ostajalle 4,60e postikulut.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 18:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.