Kuvaus

Hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvissa

Elokuvat :

AIRBORNE
Vuosisadan myrsky, terroristit ja psykoottiset murhaajat ovat vasta alkusoittoa lennon 686 New Yorkiin ottaneille. Matkan todelliset kauhut odottavat vielä paljastumistaan...
Jännittävää ja klaustrofobista Airborne-lentokonetrilleriä on verrattu niin Twilight Zoneen kuin Snakes on a Planeen. Elokuvan vaikuttavassa tähtikaartissa nähdään legendaarinen Mark Hamill (Star Wars -elokuvien Luke Skywalker) sekä Julian Glover (Game of Thrones).
AIR PANIC
Neil McCabe -niminen FAA-järjestelmäanalysaattori on ainoa henkilö, jolla näyttää olevan tämä erilainen aavistus kansainvälisten terroristiryhmien suhteen kauhean lentotapahtuman jälkeen. Hän uskoo, että paha nero tietokonehakkeri asettaa ja manipuloi tietokoneiden elektronisia järjestelmiä, jotka liittyivät useisiin lentokoneisiin tuhon ja tragedian aikaansaamiseksi. Estääkseen vahingon, McCabe ja hänen joukkuetoverinsa, Rudy, saavat selville rikollisten käyttämästä koneesta, joka johtaa heidät psykoottiseen jännittävään taisteluun terroristin välillä.
AIRPORT
Mel Bakersfield on Lincoln International Airport -lentokentän kovia kokenut johtaja, joka yrittää kaikin voimin pitää kentän käynnissä alueella riehuvasta lumimyrskystä ja vihaisesta vaimosta huolimatta. Samaan aikaan Bakersfieldin vihamielinen lanko Vernon Demerest näyttäisi olevan juonittelemassa itselleen pikku pysähdystä Italiassa. Tilannetta sekoittavat entisestään Gwen Meighenin yllättävät uutiset ja D.O. Guerrero, joka on lennon arvaamattomin tapaus.
UNITED 93
United 93 on muisto vuoden 2001 syyskuun 11. päivän järkyttävistä tapahtumista. Tämä vaikuttava ja provosoiva draama raottaa neljännen kaapatun lentokoneen, United Airlinesin lennon numero 93 tapahtumia. Se on kunnianosoitus lennolal mukana olleille 40 matkusajalle ja miehistön jäsenelle, jotka nousivat kaappaajiaan vastaan säästivät kansakunnen vielä yhdeltä suurelta tragedialta.
United 93 kuvaa lennon tapahtumia reaaliajassa ja kartoittaa nykypäivän ja menneen ajan rajua yhteetörmäystä. Elokuva kertoo mieleenpainuvan tarinan matkustajien, miehistön, lennonjohdon, armeijan ja terroristien näkökulmasta
FLIGHT 93
11 syyskuuta 2001. Länsimainen maailma, sellaisena kuin me sen tunsimme, tuli väkivaltaisella tavalla järisyttävään käännekohtaansa 11. päivä syyskuuta 2001. Terroristit kaappasivat Yhdysvalloissa neljä matkustajalentokonetta, ja lensivät näistä kaksi päin World Trade Center pilvenpiirtäjiä ja yhden päin Pentagonin tukikohtaa. Neljäs kaapattu lentokone, Unitedin lento 93, putosi lopulta Pennsylvaniaan, Shanksvillen pelloille, 20 minuutin päähän Washingtonista. Epäillään, että tämän koneen tähtäin oli amerikkalaisen johdon symboli, Valkoinen talo.
Flight 93 kertoo pelottavan ja sydämet pysäyttävän tositarinan Unitedin lennon tapahtumista. Se on kertomus 
äärimmäisestä, kuolemaa uhmaavasta rohkeudesta, kun joukko koneen matkustajista aavisti terroristien suunnitelman ja päätti nousta vastarintaan tuhoisin, mutta kenties useita muita ihmishenkiä säästävin seurauksin...
Dialogi perustuu mm. aitoihin puhelinkeskusteluihin, matkustajien ja heidän rakkaidensa välillä, ennen kohtalokasta loppua.
VAARAN LENTO 534
Lento 534 on 10 000 metrin korkeudessa matkalla Atlantin yli. Yhtäkkiä koneen moottoreiden hiljainen hurina muuttuu kauheaksi metallin kirskunaksi, samalla kone menettää tasapainonsa ja syöksyy kohti varmaa kuolemaa kapteeni tajuttomana! Toinen lentäjä onnistuu kuitenkin viime hetkellä oikaisemaan koneen takaisin ylös, mutta nyt he ovat keskellä myrskyn silmää.
Hän huutaa matkustajille kuullakseen löytyykö koneesta toista lentäjää. Ilmenee, että matkustajien joukosta todellakin löytyy yksi, mutta hän istuu lujissa ketjuissa kahden vartijan välissä, matkalla USA:han oikeuden eteen syytettynä kylmäverisestä murhasta.
KAAPPARI
Konekaappaus, joka pysäytti Suomen 1978. Bisneksissään epäonnistunut oululainen liikemies Aarno Lamminparras on vaikean paikan edessä: hänen maineensa on tahriintunut liiketoimintojen epäonnistumisten myötä ja hän on hyvin katkera koko yhteiskunnalle. Pitkä avioliitto on sekin rakoilemassa vaimon kyllästyttyä miehensä vuoristoratamaiseen tunne-elämään ja viime aikojen toivottomaan lamaantumiseen: Aarno on menettänyt kiinnostuksensa kaikkeen. Vaimonsa puoliksi pakottamana Aarno lähtee kuitenkin työnhakumatkalle Helsinkiin, tarkoituksenaan aloittaa uusi elämä.
TURBULENCE 2 - Lentopelko
Joukko lentopelosta kärsiviä ihmisiä yrittää päästä eroon fobiastaan erikoiskurssin avulla. Kun heidän koneensa nousee ilmaan, tulee odottamattomia ongelmia. Osa matkustajista vaipuu tajuttomiksi ja yksi heistä löytyy murhattuna. Tilanne muuttuu kaaokseksi, kun syyllistä etsitään matkustajien ja henkilökunnan joukosta. Lentopelko on nyt ongelmista pienin...
TURBULENSSI 3 - Tappavaa metallia
Slade Craven rockin supersankari ja vallitseva DEATH METAL musiikin kuningas  on suunnitellut ja toimeksi tehnyt jäähyväiskeikkansa jollaista kukaan mailmassa ei ole vielä nähnyt . LOS ANGLESISTA TORONTOON menevässä boeing 474 koneessa on 40 fania ja lisäksi musiikkikanava lähettää konsertin suoranalähetyksenä netin kauttakymmenilletuhansille faneille. Mutta sitten alkaa painajainen....
AIRPORT 80 - CONCORDE
Ääntäkin nopeampaa juonittelua ja jännitystä on luvassa taivaan täydeltä tässä Arthur Haileyn kaikkien aikojen menestysteokseen perustuvassa lentoseikkailussa. Susan Blakely loistaa huippunäyttelijöiden tähdittämän kansainvälisen jännitysdraaman pääosassa seurapiiritoimittajana, joka vaarantaa kaikkien Moskovan Concorde-koneessa matkustavien hengen joutuessaan entisen miesystävänsä Robert Wagnerin, petollisen aseiden salakuljettajan maalitauluksi. Alain Delon, Sylvia Kristel, Eddie Albert, Bibi Andersson, Charo, John Davidson, Martha Raye, Cicely Tyson, David Warner ja Mercedes McCambridge saavat pelätä henkikultansa puolesta ympärillään lentelevien ohjusten ja räjähtelevien pommien keskellä tässä tiukasti otteessaan pitävässä kansainvälisessä seikkailussa.
HEI, ME LENNETÄÄN
Boeing 707 lentää New Yorkista Chicagoon. Lennolla tarjoillaan kalaa, joka aiheuttaa ruokamyrkytyksen suurelle osalle matkustajista, mukaan lukien kaikki kolme lentäjää.
Ainoa, joka kykenee lentämään konetta on Ted Striker (Robert Hays), sotaveteraani, joka pelkää lentämistä. Hänellä ja lentoemäntä Elainella (Julie Hagerty) oli vuosia sitten elämää suurempi romanssi, joka on ohi, mutta ei kuopattu.
Pääkaksikkoa auttamaan rientää myös lennon ainoa lääkäri, tohtori Rumack (loistava Leslie Nielsen). Maan päällä, Chicagon lennonjohtaja Steven "poltan-tupakkaa-ketjussa" McCrosky (yhtä loistava Lloyd Bridges) todellakin valitsi väärän viikon lopettaa tupakanpolton...
HEI, TAAS ME LENNETÄÄN
Koneessa on hullu pommimies, ensimmäinen kuusukkula on tuhoamaisillaan itsensä, moottorit ovat epäkunnossa ja - pahimpana kaikista - lentomiehistö huomaa kahvin olevan lopussa! "Airplane" -elokuvan Robert Hays ja Julie Hagerty palaavat alkuperäisiin rooleihinsa toisessa menestyssekoilussa.
WORLD TRADE CENTER ( Oliver Stone -elokuva )
Mitä tapahtui 11. Syyskuuta 2001

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 20 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 76 vrk 20 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.