Tuote on myyty käyttäjälle mkorpifi2 hintaan 91,10 €

Kuvaus

Lisää kokoelmaasi tai aloita uusi seikkailu näillä jännittävillä LEGO Star Wars -rakennettavilla hahmoilla. Kaikki setit ovat upouusia ja avaamattomissa pakkauksissaan!

Yhdellä huudolla saat:

K-2SO (Setti 75120) - Entinen Imperiumin turvallisuusdroidi, joka on nyt valmis taistelemaan Kapinaliiton puolesta. K-2SO seisoo vankkana, sillä on säädettävät raajat ja taistelussa heiluvat kädet. Tämä setti julkaistiin vuonna 2016 ja sisältää 169 osaa. Pakollinen hankinta "Rogue One: A Star Wars Story" -faneille!

Stormtrooper-Commander (Setti 75531) - Komenna joukkoja tällä rakennettavalla Stormtrooper-komentajan hahmolla, joka on varustettu blasterilla ja valmiina toimintaan.

Baze Malbus (Setti 75525) - Seiso Imperiumia vastaan Baze Malbuksen kanssa, jolla on raskas blasteri ja reppu, jolla voit luoda intensiivisiä taisteluita "Rogue One" -elokuvasta.

Sergeant Jyn Erso (Setti 75119) - Johtaa hyökkäystä Sergeantti Jyn Ersolla, joka on yksityiskohtaisesti kuvattu hahmo valmiina vaikeimpiin tehtäviin.

Imperial Death Trooper (Setti 75121) - Eliitti ja uhkaava Imperial Death Trooper on varustettu salaisiin ja taisteluoperaatioihin.

Jokainen setti on hieno edustus ikonisista hahmoista Star Wars -universumista tarjoten leikkimahdollisuuksia sekä näytteillepanokelpoisuutta.

Paketit ovat täydellisessä kunnossa - nämä ovat keräilijän esineitä, jotka voit halutessasi säilyttää priimakunnossa.

Älä jätä käyttämättä tilaisuutta omistaa palaa kaukaista galaksia!

Olkoon voima kanssasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
91,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 21:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.