Tuote on myyty käyttäjälle mutanttinronolla hintaan 6,50 €

Kuvaus

Physical Graffiti on brittiläisen Led Zeppelin -yhtyeen 24. helmikuuta 1975 julkaistu kaksoisalbumi, joka on yhtyeen studiolevyistä järjestyksessään kuudes. Se oli Led Zeppelinin levyistä ensimmäinen, jonka yhtye julkaisi omalla levymerkillään Swan Song Recordsilla. Suurin osa albumista nauhoitettiin vuonna 1974, vaikkakin mukaan otettiin joitakin vanhempiakin kappaleita.

Musiikillisesti Physical Graffiti jatkaa edellislevy Houses of the Holyn monipuolista linjaa. Esimerkiksi syntetisaattori on albumilla suuressa roolissa. Levyn kuuluisin kappale on ”Kashmir”, joka kuuluu yhtyeen suurimpien klassikoiden joukkoon. Muita tunnettuja raitoja ovat esimerkiksi ”Houses of the Holy”, ”Ten Years Gone” ja funk-vaikutteinen ”Trampled Under Foot”.

Albumi nousi listaykköseksi sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa. Sitä on vuosien aikana myyty Yhdysvalloissa 16-kertaiseen platinalevyyn oikeuttava määrä, yli 16 miljoonaa kappaletta. Levy saavutti jo ilmestyessään hyvän vastaanoton myös kriitikoilta. Myöhemminkin Physical Graffiti on säilyttänyt arvostuksensa. Esimerkiksi vuonna 2003 Rolling Stone -lehti valitsi albumin sijalle 73, kun se valitsi mielestään kaikkien aikojen viisisataa parasta albumia.

2-CD:n ykköslevyssä on joitain käytön jälkiä, mutta se toimii hyvin. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postikulut ovat 1-2 normaalipaksuiselle cd:lle 3,2 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Maksu myös mobilepaylla onnistuu: 050 530 6794

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi (1-4) LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Kappalelista

Levy 1

Custard Pie – 4.13 (säv. Jimmy Page/Robert Plant) The Rover – 5.36 (säv. Page/Plant) In My Time of Dying – 11.04 (säv. Page/Plant/John Paul Jones/John Bonham) Houses of the Holy – 4.01 (säv. Page/Plant) Trampled Under Foot – 5.35 (säv. Page/Plant/Jones) Kashmir – 8.31 (säv. Page/Plant/Bonham)

Levy 2:

In the Light – 8.44 (säv. Page/Plant/Jones) Bron-Yr-Aur – 2.06 (säv. Page) Down by the Seaside – 5.14 (säv. Page/Plant) Ten Years Gone – 6.31 (säv. Page/Plant) Night Flight – 3.36 (säv. Jones/Page/Plant) The Wanton Song – 4.06 (säv. Page/Plant) Boogie with Stu – 3.51 (säv. Bonham/Jones/Page/Plant/Stewart/Valens) Black Country Woman – 4.24 (säv. Page/Plant) Sick Again – 4.43 (säv. Page/Plant)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.3.2024 19:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.