Kuvaus

Laura Restrepon INTOHIMON SAARI (La Isla de la Pasión, 1989) on tositapahtumiin perustuva klassikkoteos oikukkaasta paratiisisaaresta ja saarelle päätyvien meksikolaisten kohtaloista.

Vuonna 1908 joukko meksikolaisia matkusti Clippertonille, valkohiekkaiselle Tyynenmeren atollille perustamaan sotilastukikohtaa. Vitsaukset seurasivat toisiaan, ja vuonna 1917 saarelta pelastettiin enää kourallinen naisia ja lapsia. INTOHIMON SAARI kertoo, keitä Clippertonin sankarit olivat ja millaisiin tekoihin he eristyksessä ajautuivat.

Kolumbialainen LAURA RESTREPO on palkittu ja useille kielille käännetty kirjailija. Hän aloitti uransa toimittajana ja vasemmistoaktivistina 1980-luvulla, jolloin huumekartellit ja kommunistisissit pitivät Kolumbiaa otteessaan. Hän pakeni väkivallan uhkaa Meksikoon, jonne sijoittuu myös hänen kaunokirjallinen esikoisteoksensa INTOHIMON SAARI. Teos oli ilmestyessään kirjallinen ilmiö koko Latinalaisessa Amerikassa.

 ***

Kuvan pehmytkantinen kirja kansiliepeillä. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO, lähes uudenveroinen kirja. Ei merkintöjä. 

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Ei seurantakoodia.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana ja -varastona. Noudot eivät valitettavasti järjesty. Huomioithan tämän ennen tilausta - katsothan yleisestikin toimitusohjeet. Kiitos.

_____    (Vk) nid., esp.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Sulkeutuu 39 vrk 2 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 39 vrk 2 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.