Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Anders Jacobsson – Sören Olsson: LASSE LUKUTOUKKA. Suomentanut Tuula Kallioniemi. Piirrokset Sören Olsson. 2006 Otava, Seven-pokkari. 119-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Lasse lukutoukka (1999; Plugghästen Sune 1998) on kahdestoista kirja Kalle Lasse Rudolf Anderssonista, lukutoukasta ja likkojenhurmaajasta, joka rakastaa koulua ja tyttöjä. Herrasmies Lasse Andersson rakastaa koulua – ja ehdottomasti ihaninta koulussa ovat tytöt.  Jos Lasse kävisi poikakoulua, hän ei varmaan kestäisi viikkoa kauempaa. Kenet hän siellä muka hurmaisi? Koulussa Lassella on oiva tilaisuus osoittaa tytöille millainen herrasmies hän on. Hän ei loukkaannu lainkaan, jos joku nimittää häntä lukutoukaksi, sillä sellainenhan hän on. Lukutoukka ja likkojen-hurmaaja. Likkoja hurmaava lukutoukka tai lukeva likkojenhurmaajatoukka.

Ruotsalaisserkukset Anders Jacobsson ja Sören Olsson tuottavat huippusuosituilla kirjoillaan hervottomia hepuleita nuorille lukijoille. Lasse on kirjojen lisäksi esiintynyt myös televisiossa ja valkokankaalla. Anders Jacobsson (s. 1963) ja Sören Olsson (s. 1964) ovat julkaisseet yhteensä kymmeniä kirjoja, joista yli 30 on käännetty suomeksi. Serkukset sanovat, että heidän yhteistyönsä on luovaa kilpailua ja ennen kaikkea hauskaa. He ovat monipuolisia kirjailijoita, toimittajia ja muusikoita, jotka ovat kirjojen lisäksi tehneet myös useita levyjä, radio- ja televisio-ohjelmia sekä elokuvakäsikirjoituksia. Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin humoristiset kirjat ovat menestyneet ilmiömäisesti. Ruotsissa ja Suomessa niitä on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta.

 

 

2. Tuula Kallioniemi: NIKOLAI KÄRPÄSEN IHMEELLINEN TALVI: OMITUISIA JUTTUJA. 2005 Otava (toinen painos). 112-sivuinen sidottu kirja (19,5 x 13,5 cm), kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, kannen ja esilehden väliselle värilliselle lehdelle kirjoitettu 'V:lle jouluna 2006 Äiti', ei muita merkintöjä.

Nikolai Kärpäsen ihmeellinen talvi: Omituisia juttuja (2004) sai Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon ja oli Lasten Finlandian palkintoehdokkaana 2004.     – Ääääääääää! Ramin parkaisu on vähällä kaataa vaatehuoneen seinät. Pojan tekee mieli irttareita ja hän etsii kolikoita isän pilkkihaalarin taskusta. Kolikkoakaan ei löydy. Sen sijaan taskusta pörähtää ilmoille vähintään kuusi miljoonaa ällökärpästä! Rami pakenee parvekkeelle ja lähes paleltuu sinne. Apua löytyy odottamattomalta taholta... Edes naapurin Riivinrauta-Reiskan virtuoosimaiset kärpästen pyydystäjän kyvyt eivät riitä. Yksi kärpänen pääsee pakoon ja päätyy Arin koulureppuun. Niin alkaa Nikolai Kärpäsen ihmeellinen talvimatka. Arilta Nikolai siirtyy uuden kaveruuden sinetiksi Eetu Loposelle, Loposelta ihailijalahjana Sikelle, Sikeltä ulkokummitusten säikyttämälle Osmolle, Osmolta Sampolle... Eikä Nikolai Kärpänen olekaan mikään tavallinen kärpänen, se hypnotisoi jopa Ollin äidin! Tuula Kallioniemen hulluttelevat kertomukset koululaisten arjesta ovat ihmeitä täynnä.

Tuula Kallioniemi (s. 1951 Karhula) kirjoitti ylioppilaaksi 1970 ja valmistui humanististen tieteiden kandidaatiksi 1977. Hänen esikoisteoksensa on lastenromaani Karkulaiset (1978). Kallioniemi tunnetaan ennen muuta vetävänä tarinankertojana, tilannekomiikan ja verbaalihuumorin taitajana. Hän on saanut lukuisia palkintoja, mm. kirjallisuuden valtionpalkinnon 2012. Tuula Kallioniemi on julkaissut lähes sata kirjaa lapsille ja nuorille. Tuotantoon kuuluu myös novelleja, aapisia ja selkokirjoja sekä suomennoksia, joista mainittakoon mm. Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin Lasse-sarja.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 10 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 42 vrk 10 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.