Kuvaus

Lasten kirjeitä ja piirustuksia presidentti Tarja Haloselle:

Ulla-Maija Salo:  Haluaisin tavata teidän Ylhäisyyden

Wsoy 2006 Kovakansi 1.painos, 224 s.

Siistikuntoinen, vain selailtu kappale.

Muutamia otteita kirjasta:

Olisikohan mitenkään mahdollista, että pääsisitte meidän uuden koulun vihkiäisiin. Jos ette pääse, lähettäkää arajärvi. Koulumme on 3 kilometriä kylän Essolta. Ne ovat keväällä. (tyttö 11 v)

Perheeseeni kuuluu minä ja kaksi akvaariota ja isä ja äiti (tyttö 10 v)

Minulla on sisko Liisa. Sinulle voin kertoa että Liisa ei ole mikään maailman kivoin sisko, mutta siedettävä se on (tyttö 11 v)

Minä olen kiinnostunut poliitikoista olen tehnyt playmobil ukkeleista ben schyskovizin, geroge bushin, kirsipihan, paavolipposen, sauliniinistön suvianne siimeksen ja itse tarja halosen. Leikin niillä. (poika 7 v)


Takakannesta:
Presidentti ei ole vain politiikkaa. Hänen tehtävistään ja valtaoikeuksistaan puhutaan, mutta lapsille hän on paljon enemmän. Presidentillä on symbolista valtaa enemmän kuin kenelläkään muulla lasten maailmankaikkeudessa. Hän elää satujen kaikkivoipaisena ja myyttisenä hahmona.

Tarja Halonen on toisaalta hämmästyttävän tuttu, toisaalta ihan vieras. Vaikka hän liikkuu vaivattomasti yöpaidassa, pujahtaa makuupussiin, syö ja sauvakävelee, hän ei ole mikään tavallinen aikuinen.

Lapsetkin haluavat vaikuttaa maailman menoon. Heidän mielestään aikuiset eivät kuuntele heitä tarpeeksi eikä heidän puheitaan oteta vakavasti. Siksi pitää kirjoittaa presidentille. Kansainvälinen turvallisuus, huoli luonnosta ja köyhien maiden auttaminen ovat kaikkien lasten huolia.

Tässä kirjassa lasten kirjeet haastavat aikuisten maailman omalla erikoisella tavallaan. Nämä maailmat aikuiset voivat tavoittaa omasta lapsuudestaan, jos vain uskaltavat muistaa.

Omiste, ei muita merkintöjäOstaja maksaa lähetyskulut Postin/Huutopaketin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinta esim. 11.5.21 oli 6,60 eur 

 

Hakusanoja: H Tarja Halonen presidentti lasten kirjeet Sauli Niinistö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 6 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 69 vrk 6 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.