Tuote on myyty käyttäjälle dieselman hintaan 80 €

Kuvaus

Tässä sekä heti käyttökelpoista kamaa että näpertelijälle vähän tekemistä. Pyydän huomioimaan laitteiden kuntoarvion, sillä tässä ei ole mitään intressiä luvata tuliterää, eikä se näy hinnassakaan. Vain ensimmäisen rivin tuote on testattu pitkän kaavan kautta.

1. Lenovo ThinkPad L460, 20FU-002DMS, i5-6200U/8 GB/256 SSD/Win10 Pro. Siisti ja hyväkuntoinen, toki akku on kulunut. Mukana kone, telakka, 2 virtalähdettä.
2. Panasonic Toughbook CF-H2 kestävä rugged-tabletti, CF-H2PPAAKM3. Näyttö ja liittimet testattu, Windows 10 asennettu ja boottaa työpöydälle (EI sis lisenssiä!). Mukana kone, virtalähde ja RAM-ajoneuvoteline.
3. 3 kpl Lenovo Ideapad Miix 310-10ICR tabletti-läppäreitä, eli käytännössä läppäri josta näyttöosan saa irti. Ei käyttöjärjestelmää, testattu jokainen Linux live usb:llä että toimii. Vahvoja kulumisen merkkejä, yhdessä näytössä halkeama mutta kuva ok, kaikissa naarmuja. Kolme konetta + yksi ylimääräinen näppäimistöosa + yksi (!) virtalähde. Ei erityisen harvinainen virtalähde, mutta kolmelle koneelle on siis vain yksi virtalähde tässä paketissa.
4. 3 kpl Android-tabletteja, Samsung ja Nexus. Sen verran testattu että resetoitu ok, mutta ei minkäänlaisia takeita sitä edemmäs
5. Asus n. 10" Windows-tabletti, Windows 8.1 -aikainen. Windowsin reset meni läpi mutta muuta ei voi sanoa. Kosketusnäytössä voi olla jotain outoa. Tähän on piuha ja laturi.
6. Acer n. 8" Windows-tabletti, Windows 8.1 -aikainen. Windowsin reset meni tässäkin läpi eikä havaittavaa vikaa. Tämä ladataan MicroUSB:llä, piuha mukana mutta ei laturia, toimii geneerisellä laturilla. Lisäksi mukana suojakotelo.
9. Koko paketti yhdessä muovilaatikossa. Inhorealisti ehdottaa, että laatikko ei ole vähäarvoisin tuote tässä erässä.

Jos joku arvailee että tässähän on kasattu hyvinkin käyttökelpoista tavaraa yhteen vähän sekalaisemman kanssa niin arvaus voi olla oikea. Koko laatikko myydään kerralla, ei palasina. Ei postiteta. Nouto Tampereelta ensisijaisesti, mutta sovittavissa myös Hämeenlinna ja Sastamala, maksu käteisellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 17:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.